Libnet.ro
UNICEF

14:15

Accident grav in Mamaia. Patru tineri au ajuns la spital dupa ce soferul a facut o manevra interizisa. Iubita acestuia e in coma

Antena3 Antena3,
Accident grav in Mamaia. Patru tineri au ajuns la spital dupa ce soferul a facut o manevra interizisa. Iubita acestuia e in coma

Accident grav pe un bulevard din Mamaia. Trei tineri au fost raniti grav, iar trei tineri, iar o fata de 19 ani e in coma la spital, dupa ce iubitul ei a facut o manevra interzisa. A vrut sa intoarca pe. continuă pe Antena3

Accident grav in Mamaia. Patru tineri au ajuns la spital dupa ce soferul a facut o manevra interzisa. Iubita acestuia e in coma

Accident grav pe un bulevard din Mamaia. Trei tineri au fost raniti grav, iar trei tineri, iar o fata de 19 ani e in coma la spital, dupa ce iubitul ei a facut o manevra interzisa. A vrut sa intoarca pe.

VIDEO Un sofer prea obosit, plecat de la o inmormantare, a produs un accident grav. 7 persoane au ajuns la spital, soferul vinovat fiind cel mai rau ranit

Accident grav, in aceasta seara, in Dambovita. 7 persoane au fost ranite in urma ciocnirii dintre 3 autoturisme. Vinovat de producerea accidentului ar fi, spun politistii, soferul unei Dacii Solenza. Acesta se intorcea de la un priveghi urmat de inmormantare, iar oboseala si-a spus cuvantul.

Un copil a ajuns la spital dupa ce a inghitit detergent lichid

Un copil de aproape doi ani ajuns la spital dupa ce a inghitit detergent lichid. Mama acestuia spune ca cel mic a gasit o pernuta cu detergent lichid prin casa si cel mai probabila muscat-o si a inghitit continutul.

Accident GRAV in statiunea Mamaia. Soferul responsabil a virat peste linia dubla

Patru tineri au fost grav raniti in urma unui accident rutier petrecut vineri noaptea in statiunea Mamaia, dupa ce una dintre masini a virat peste linia dubla, relateaza ziuaconstanta. ro, care citeaza Inspector.

Accident grav in Prahova. O persoana a decedat si alte patru au ajuns la spital

O persoana a decedat si alte patru au ajuns la spital, vineri dimineata, dupa ce dubita in care se aflau a intrat intr-un copac pe DN 1A, la iesire din localitatea Cocorastii Olt, a informat purtatorul de.

Accident grav pe DN 1A, intre un microbuz si un TIR. Sase persoane au fost ranite. Traficul este blocat

Un accident grav a avut loc, joi dimineata, pe DN 1A, in localitatea damboviteana Lucianca din comuna Butimanu. Potrivit Politiei, este vorba de o coliziune intre un microbuz si un tir. Sase persoane sunt ranite, dar constiente.

Accident grav pe DN21, soldat cu un mort si trei raniti. Elicopterul SMURD, solicitat la locul tragediei

Accident rutier grav pe DN 21, vineri dimineata, intre Calarasi si Slobozia, soldat cu patru victime dintre care una decedata, dupa ce doua autoturisme s-au rasturnat in afara carosabilului.

Accident grav in Timisoara. Un tramvai fara vatman a facut prapad pe strazi! Imaginile au fost surprinse

Un tramvai fara vatman a izbit doua masini la Timisoara, miercuri dupa-amiaza, si nu s-a oprit decat in momentul in care a intalnit o alta garnitura pe sine. Vagoanele au inceput sa se miste dupa.

Accident grav in Bucuresti. O tanara de 19 ani a murit

O tanara de 19 ani si-a pierdut viata aseara, intr-un accident produs in Capitala. Fata se afla intr-o masina al carui sofer nu a cedat trecerea intr-o intersectie si a lovit un alt autoturism.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )