Libnet.ro
UNICEF

09:46

Accident grav in Mures. in urma impactului sase persoane, printre care un copil, au fost grav ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in Mures. in urma impactului sase persoane, printre care un copil, au fost grav ranite

Sase persoane au fost gravranite, duminica, dupa ce o masina a intrat pe contrasens, pe DN15, in localitatea Sangeorgiu de Mures, la iesirea din Targu Mures spre Reghin. Aceastaa ac. continuă pe Antena3

Cel putin 40 de persoane, printre care 10 copii, au fost evacuti in urma unui incendiu izbucnit intr-un bloc din Barlad

Cel putin 40 de persoane, printre care 10 copii, au fost evacuati dintr-un bloc de garsoniere din Barlad, dupa ce la una dintre locuinte a izbucnit un incendiu. Incidentul a pornit de o lumanare lasata.

Sase persoane, ranite intr-o explozie la o uzina chimica din Germania

Cel putin sase persoane au fost ranite, joi, ca urmare a unei explozii care a avut loc la o uzina chimica din vestul Germaniei.

Un numar de sase persoane care pretindeau ca sunt inspectori de la Protectia Consumatorului, retinute

Un numar de sase persoane suspectate de mai multe fapte de inselaciune, furt si uzurpare de calitati oficiale. au fost retinuite de Politia Capitalei. Suspectii, care pretindeau ca sunt inspectori de la Protectia Consumatorului, ar fi mers la sediile mai multor firme si, sub pretextul ca fac controale, solicitau diverse sume de bani sau chiar sustrageau bunuri, profitand de neatentia angajatilor, potrivit unui comunicat de presa.

Bucuresti: Sase persoane care pretindeau ca sunt inspectori ai Protectiei Consumatorilor, retinute. Acestea cereau bani de patroni sau sustrageau bunuri

Sase persoane suspectate de mai multe fapte de inselaciune, furt si uzurpare de calitati oficiale. au fost retinuite de Politia Capitalei. Suspectii, care pretindeau ca sunt inspectori de la Protectia Consumatorului, ar fi mers la sediile mai multor firme si, sub pretextul ca fac controale, solicitau diverse sume de bani sau chiar sustrageau bunuri, profitand de neatentia angajatilor, transmite News. ro.

Accident grav pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei a fost ranite

Accident ingrozitor pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei au fost ranite vineri. Doua autoturisme s-au ciocnit intre Reghin si Targu Mures, in zona localitatii muresene pe.

Accident GRAV intre un autocar si un microbuz: 12 VICTIME. Circulatia blocata! (VIDEO, FOTO)

Accident rutier grav, joi dimineatape DJ792 C, intre Curtici si Santana. Un autocar in care nu eraupasageri s-a ciocnit cu un microbuz de transport persoane in care se aflau 15.

Accident grav pe Valea Oltului. Doi cetateni straini au fost raniti

Doi cetateni straini cu domiciliul in Germania au fost grav raniti in urma unui accident rutier produs joi pe Valea Oltului DN7), la Gura Lotrului, dupa ce autoutilitara in care se aflau a.

Accident grav in Capitala Italiei. Exista ZECI de victime! (FOTO)

Cel putin 18 persoane au fost ranite, intre care un baiat de 10 ani, dupa ce un autocar cu turisti din Anglia si Franta a ramas intepenit sub un pod de cale ferata din Roma, a informat duminica.

Accident grav in Capitala Italiei. Exista zeci de victime

Cel putin treisprezece persoane au fost ranite, intre care un baiat de 10 ani, dupa ce un autocar cu turisti din Anglia si Franta a ramas intepenit sub un pod de cale ferata din Roma, a informat.

Accident grav in judetul Olt. O femeie insarcinata de 27 de ani si-a pierdut viata

Un accident rutier grav a avut loc vineri pe drumul european E 574. Accidentul s-a produs in zona Padurea Sarului, intre Bals si Slatina. Au fost implicate un autoturism si un tir, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )