Libnet.ro
UNICEF

17:00

Accident grav in Vaslui.O persoana a murit, iar alte doua au ramas incarcerate

Antena3 Antena3,
Accident grav in Vaslui.O persoana a murit, iar alte doua au ramas incarcerate

O persoana a decedat si alte doua sunt incarcerate in urma unui accident rutier petrecut joi pe DE 581, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vaslui. Potrivit sursei. continuă pe Antena3

Accident grav in Vaslui: o persoana a decedat, iar alte doua ranite grav in urma impactului dintre un microbuz si un autoturism

Un grav accident rutier a avut loc vineri, 2 martie, in judetul Vaslui pe Drumul European 581, pe raza localitatii Tarzii, intre Crasna si Husi.

Un microbuz cu pasageri din Republica Moldova a provocat un accident rutier in Romania. O persoana a murit, iar altele doua se afla in stare grava la spital VIDEO

Un accident grav s-a produs in dupa-amiaza zilei de vineri, 2 martie, pe Drumul European 581, pe raza localitatii Tarzii, Romania. in accident a fost implicat un microbuz din Republica Moldova, care transporta zece persoane.

Medicii sunt in alerta! Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 71

Alte doua persoane au murit, in ultimele zile, din cauza gripei, este vorba despre doi barbati, unul in varsta de 68 de ani, iar altul de 77 de ani, din judetele Iasi, respectiv Ilfov. Niciunul nu fusese.

Alte doua decese cauzate de gripa. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 62

Medicii au confirmat existenta virusului gripal la alte doua persoane care au murit in ultimele zile, fiind vorba despre doua femei, una din judetul Caras-Severin, alta din Salaj, relateaza News. ro. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 62.

Accident grav in Dambovita, intre un microbuz si un autobuz. Sunt sapte victime

Sapte persoane au fost implicate, miercuri dimineata, intr-un accident intre un microbuz si un autobuz, produs in municipiul Moreni din judetul Dambovita. O singura persoana a ajuns la spital. Potrivit.

Accident GRAV in Neamt: Doua persoane au fost transportate la spital (FOTO)

Un accident rutier a avut loc in judetul Neamt in care au fost implicate patru autoturisme. Trei persoane au fost ranite, dintre care doua au fost transportate la spital, informeaza.

Accident grav in Prahova! Cinci persoane au ramas incarcerate

Sase persoane, intre care doi copii, au fost ranite, joi, intr-un accident care a avut loc pe DJ 102 B, in comuna prahoveana Drajna, victimele fiind transportate la spital cu diverse traumatisme. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )