Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un microbuz cu pasageri din Republica Moldova a provocat un accident rutier in Romania. O persoana a murit, iar altele doua se afla in stare grava la spital VIDEO

Adevărul Adevărul,
Un microbuz cu pasageri din Republica Moldova a provocat un accident rutier in Romania. O persoana a murit, iar altele doua se afla in stare grava la spital VIDEO

Un accident grav s-a produs in dupa-amiaza zilei de vineri, 2 martie, pe Drumul European 581, pe raza localitatii Tarzii, Romania. in accident a fost implicat un microbuz din Republica Moldova, care transporta zece persoane. continuă pe Adevărul

Ialomita: Operatiune de salvare a trei persoane din Republica Moldova, blocate cu masina in nameti

Voluntari din Valea Ciorii au reusit miercuri seara, dupa aproape doua ore, sa scoata din nameti, cu o vola, trei persoane din Republica Moldova, inzapezite la marginea localitatii brailene Baraganu, relateaza Agerpres.

Transgaz castiga concursul pentru privatizarea companiei de gaze din Republica Moldova

Compania Transgaz a castigat concursul de privatizare a intreprinderii de stat din Republica Moldova.

Traian Basescu:Unirea merge inainte! 76 de localitati din Republica Moldova au adoptat hotarari prin care solicita unirea cu Romania

Ex-presedintele Romaniei Traian Basescu a anuntat joi, 1 martie, ca deja 76 de primarii din Republica Moldova au votat declaratii simbolice de unire cu Romania.

Eroii din Transnistria, comemorati cu ocazia Conferintei Interparlamentare din Republica Moldova

Presedintele parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, a discutat cu sefii delegatiilor ofici.

Satul lui Iuliu Maniu a votat Declaratia de Unire cu Republica Moldova. Maniu si-a dorit ca toti romanii sa traiasca intr-o Romanie intregita

In semn de solidaritate cu primariile din republica Moldova, badacinenii a votat documentul prin care isi exprima dorinta de a sarbatori Anul Centenatului impreuna cu fratii de peste Prut.

Republica Moldova isi va prezenta produsele traditionale in Piata Sfatului

Brasovul ar putea gazdui la vara o expozitie a producatorilor din Republica Moldova, sub titulatura Fabricat in Moldova. Evenimentul ar urma sa aiba loc intre 15 si 17 iunie in Piata Sfatului.

Vizita de lucru a premierului Viorica Dancila n Republica Moldova

Viorica Dancila declara recent ca i-a rugat pe domnii Juncker, Tusk si Tajani ca atunci cand vor informatii sa le ia de la Guvernul Romaniei pentru a arata care este adevarul. Aceasta filosofie s-a reflectat si in timpul vizitei de la Chisinau in care partea romana s-a informat exclusiv de la Guvernul din Republica Moldova, omitand sau ignorand pozitiile opozitiei extra parlamentare si societatii civile.

Telenesti, al doilea raion din Republica Moldova care a semnat o declaratie de unire cu Romania DOCUMENT

Dupa ce consilierii raionali din Straseni au semnat pe 21 februarie declaratia simbolica de unire cu Romania, devenind primul raion care semneaza documentul respectiv, un alt raion, Telenesti, a facut acelasi lucru joi, 1 martie.

Explozie in cabina unui autotren. Doi barbati din Republica Moldova au ajuns in stare grava la spital

Medicii de la Spitalul de Urgenta Sf. Pantelimon vor lua in calcul transferul celor doi barbati la un alt spital din tara.

Trei persoane ranite in urma unui accident rutier. Soferul vinovat nu s-a asigurat la intrarea intr-o intersectie

Un barbat de 63 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a produs un accident rutier, ignorand semnificatia unui indicator rutier.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )