Libnet.ro
UNICEF

17:00

Accident in lant pe un drum european din cauza unui incendiu de vegetatie. Sase persoane, printre care si un copil, au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Accident in lant pe un drum european din cauza unui incendiu de vegetatie. Sase persoane, printre care si un copil, au fost ranite

Soferul unui autoturism a oprit masina pe DE 584 din cauza vizibilitatii extrem de scazute, fiind acrosat imediat de un alt autovehicul si o autoutilitara inmatriculata in Bulgaria. continuă pe Adevărul

Imagini socante! Haos pe un drum national din cauza unui incendiu de vegetatie. Mai multe masini s-au rasturnat

Un incendiu de vegetatie a provocat un carambol pe un drum national din judetul Galati. Cinci masini s-au lovit una de cealalta din cauza fumului care a redus la zero vizibilitatea in zona. Una dintre ma.

Tragedie pentru un barbat din Maramures in urma unui incendiu puternic

Un barbat in varsta de 38 de ani a decedat in urma unui incendiu izbucnit in locuinta sa din localitatea Calinesti, iar un altul in varsta de 63 de ani, aflat in acelasi imobil, a fost spitalizat cu rani.

Cinci candidati la functia de procuror european din partea Romaniei. Doi fosti consilieri ai lui Kovesi si fostul sef DIICOT, pe lista

Ministerul Justitiei a publicat, vineri, lista procurorilor care si-au depus candidatura pentru functia de procuror al Parchetului European din partea Romaniei, intre acestia numarandu-se Marius Bulancea de la DNA, fost consilier al Laurei Codruta Kovesi, Daniel Horodniceanu, fost sef DIICOT si Catalin Borcoman, seful DIICOT Brasov. Viitorul procuror european va activa in subordinea procurorului-sef european, functie pentru care este considerata favotira Laura Codruta Kovesi.

Cinci candidati la functia de procuror european din partea Romaniei. Pe lista, fost consilier al lui Kovesi si un fost sef DIICOT

Ministerul Justitiei anunta lista candidatilor pentru functia de procuror european din partea Romaniei. Toti candidatii au fost selectati pentru sustinerea interviului in fata comisiei de selectie.

DIN CAUZA CRESTERII MORTALITATII: Declinul demografic s-a accentuat in ianuarie

Populatia Romaniei a continuat scaderea din cauze demografice, iar declinul s-a accentuat in ianuarie, cand s-au pierdut 9. 867 de locuitori, fata de 6. 495 in aceeasi luna a anului 2018, in principal din cauza cresterii mortalitatii, arata datele publicate, luni, de Institutul National de Statistica INS).

Noi victime din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 177

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 177, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

BREXIT: Trenuri Eurostar intarziate sau anulate din cauza ''grevei de zel ''

''Greva de zel '' declansata de vamesii francezi, care se plang de inrautatirea conditiilor lor de munca din cauza Brexitului, a provocat duminica intarzieri si anulari ale trenurilor Eurostar care circula intre Franta si Regatul Unit, relateaza agentiile AFP si dpa.

Stare de alerta in Noua Zeelanda. Aeroportul din orasul Dunedin, inchis din cauza prezentei unui pachet suspect

Politia neo-zeelandeza a decis duminica sa inchida aeroportul din orasul Dunedin din cauza prezentei unui pachet suspect pe pista, transmite Reuters. Politistii s-au deplasat la locul incidentului, iar.

Dragnea o vrea pe Rovana Plumb prima pe lista PSD la euroalegeri si comisar european din partea Romaniei

Rovana Plumb este favorita lui Liviu Dragnea pentru a deschide lista PSD la euroalegeri, dar si pentru postul de comisar european.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )