Libnet.ro
UNICEF

16:01

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ipoteza: Soferul autocarului, orbit de lumina soarelui, la iesirea din ...

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT MUNTENEGRU. Ipoteza: Soferul autocarului, orbit de lumina soarelui, la iesirea din ...

Carosabilul era umed in momentul in care autocarul romanesc din Muntenegru a iesit din tunelul rutier si este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternica a soarelui, pierzand controlul asupra vehiculului, in curba, releva primele elemente ale anchetei, informeaza Mediafax. Potrivit concluziilor preliminare ale anchetei, accidentul s-a produs la iesirea autocarului dintr-un tunel rutier. In momentul iesirii din tunel, asfaltul era umed pentru ca plouase, dar . continuă pe România Liberă

Accidentul din Muntenegru, primele rezultate ale anchetei: Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui

Carosabilul era umed in momentul in care autocarul romanesc din Muntenegru a iesit din tunelul rutier si este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternica a soarelui, pierzand controlul asupra vehiculului, in curba, releva primele elemente ale anchetei, potrivit Mediafax.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui, la iesirea ...

Carosabilul era umed in momentul in care autocarul romanesc din Muntenegru a iesit din tunelul rutier si este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternica a soarelui, pierzand controlul asupra vehiculului, in curba, releva primele elemente ale anchetei, informeaza Mediafax. In curs de actualizare.

Ancheta in cazul accidentului din Muntenegru: Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui, la iesirea din tunel

Primele informatii ale anchetei privind accidentul din Muntenegru, in care 18 romani au murit, iar alti 29 au fost raniti, arata ca este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Victimele tragediei, consiliate gratuit.

Cele 29 de victime ramase in viata in urma accidentului din Muntenegru vor primi consiliere psihologica gratuita, printr-un program realizat de Colegiul Medicilor si reteaua privata de sanatate Medlife, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare Programul vizeaza doua etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au .

VIDEO Firma Gregory Tour: Soferul autocarului prabusit in prapastia din Muntenegru era angajat al Politiei si a murit in accident. El lucra pentru o alta firma de transport si fusese detasat

Soferul care se afla la volanul autocarului prabusit duminica in prapastia din Muntenegru si-a pierdut viata in accident, a declarat marti, la Parchetul General, Stefan Grigore, patronul firmei de transport Gregory Tour, careia ii apartine autocarul. George Ciobanu, soferul mort in accident, avea, potrivit proprietarului firmei, o experienta de 10 ani in domeniu si mai efectuase calatorii pe acelasi traseu. El era angajat al Politiei Romane, iar in timpul liber lucra ca sofer la o firma de transport. George Ciobanu nu avea insa contract cu Gregory Tour, ci cu o alta firma, el fiind solicitat sa efectueze aceasta cursa in conditiile in care unul dintre soferii Gregory Tour era in aceasta perioada in concediu. Cel de-al doilea sofer care se afla in autocar este in coma.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul decedat era cel angajat la Politia Capitalei.

Soferul care se afla la volanul autocarului prabusit in Muntenegru si care a decedat in urma accidentului este cel care era angajat al Politiei Capitalei, au declarat, pentru Mediafax, surse din Ministerul Afacerilor Interne. Decesul soferului care conducea autocarul a fost anuntat, marti, de adjunctul sefului Politiei din Muntenegru, care a mai spus ca al doilea sofer este in stare grava la Terapie Intensiva. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat, marti, .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Autoritatile vor putea stabili VITEZA autocarului, dupa gasirea ...

Autoritatile din Muntenegru au gasit tahograful autocarului romanesc cazut in prapastie, iar datele dispozitivului vor fi decodificate pentru a se stabili parametrii de circulatie in momentul accidentului si cine se afla la volan. Am gasit tahograful. Dispozitivul va fi util in demersul de stabilire a cauzei accidentului, a declarat procurorul Vojislav Grujici, citat de site-ul ziarului Vijestima. Autoritatile muntenegrene incearca sa stabileasca circumstantele in care autocarul romanesc a .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Politia locala nu a reusit inca sa scoata autocarul din canion.

Adjunctul sectiei de politiei din Muntenegru a declarat, marti, ca, dupa trei zile, autoritatile nu au reusit inca sa ridice autocarul de la locul accidentului. El a mai spus ca in prezent nu se cunosc cauzele accidentului, dar ca procurorii investigheaza in acest moment cazul. Din dispozitia procurorilor de caz, din trei incercari, nu s-a reusit ridicarea autocarului de la locul accidentului. Este inca devreme sa vorbim despre cauzele care au dus la provocarea acestui accident, a declarat .

Accident Muntenegru. Victimele sunt vizitate de politisti care vor sa afle cum s-a produs tragedia. S-au donat peste 200 de litri de sange pentru raniti

Ancheta continua in cazul accidentului din Muntenegru in care au murit 18 persoane. Doi procurori si 12 ofiteri din cadrul Politiei Romane colaboreaza cu omologii lor din Muntenegru pentru a deslusi cauzele accidentului. Potrivit presei din Muntenegru, autoritatile au gasit, ieri, cutia neagra a autocarului. in tara, aproape 500 de romani au donat miercuri sange la Institutul National de Trasfuzie Sanguina din Bucuresti.

Accident Muntenegru. Aproape 500 de romani au donat sange pentru raniti. Victimele sunt vizitate de politistii care vor sa afle cum s-a produs tragedia

Ancheta continua in cazul accidentului din Muntenegru in care au murit 18 persoane. Doi procurori si 12 ofiteri din cadrul Politiei Romane colaboreaza cu omologii lor din Muntenegru pentru a deslusi cauzele accidentului. Potrivit presei din Muntenegru, autoritatile au gasit, ieri, cutia neagra a autocarului. in tara, aproape 500 de romani au donat miercuri sange la Institutul National de Trasfuzie Sanguina din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2911 seconds )