Libnet.ro
UNICEF

10:45

Accidente in lant din cauza unor soferi care s-au urcat bauti la volan. Sunt cinci victime

Antena3 Antena3,
Accidente in lant din cauza unor soferi care s-au urcat bauti la volan. Sunt cinci victime

Cinci oameni au ajuns la spital si trei masini au fost distruse dupa ce doi soferi s-au urcat bauti la volan. S-a intamplat intr-o comuna din Arges si in Constanta. in ambele cazuri cei vinovati s-au ales cu. continuă pe Antena3

DIN CAUZA UNOR IMAGINI CARE PREZENTAU EXPLOATAREA UNOR COPII: AT and T si-a retras publicitatea de pe YouTube

AT and T si-a retras publicitatea de pe YouTube dupa ce o revista a relatat ca platforma de continut video a grupului Alphabet a afisat reclamele alaturi de imagini care prezentau exploatarea unor copii.

Tarifele de distributie a energiei vor creste din cauza taxei de 2% pe cifra de afaceri/ Efecte: facturi mai mari la electricitate pentru consumatorii industriali si scumpiri la diferite produse

Efectele negative ale OUG 114/2018 incep sa isi faca aparitia in zona de energie. Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) intentioneaza sa majoreze cu aproximativ 2,5% tarifele de distributie a energiei electrice, din cauza taxei de 2% pe cifra de afaceri. Mai departe, aceasta majorare se va vedea cel mai mult in facturile consumatorilor industriali, cele mai afectate fiind IMM-urile. Pentru a rezista pe piata, consumatorii industriali vor scumpi ceea ce produc. in final, cei care vor avea cel mai mult de suferit sunt persoanele cu venituri mici.

Reclame retrase de pe YouTube din cauza continutului ofensator

Incalcarea unor principii poate duce la diminuarea castigurilor. AT and T si-a retras publicitatea de pe YouTube, pentru a doua oara in doi ani, dupa ce o revista a relatat ca platforma de continut video a afisat reclamele alaturi de imagini care prezentau exploatarea unor copii.

Doliu in muzica populara: Artista iubita de milioane de romani a murit! Din pacate a facut infarct

Elena Ionescu Cojocaru, indragita cantareata de muzica populara, a murit la varsta de 68 de ani din cauza unor complicatii cardiace, potrivit Adevarul. Elena Ionescu Cojocaru s-a nascut in satul Mosneni.

Elevi evacuati dintr-o scoala, din cauza unui incendiu care a izbucnit la caminul cultural din vecinatate

Un incendiu a mistuit, in aceasta dimineata, cladirea Caminului Cultural Bratilesti din comuna Braesti. Potrivit localnicilor, focul se putea extinde oricand la cladirea scolii lipite de caminul cultural. Peste 50 de elevi au fost evacuati.

TRAGEDIE: Un roman A MURIT in Italia din cauza vantului puternic! (FOTO)

Tragedie in Italia. Un roman, in varsta de 45 de ani, a murit dupa ce masina in care se afla a fost strivita de un copac, in Guidonia, in apropiere de Roma, potrivit presei locale.

nca un barbat a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 149

Medicii au constatat inca un deces cauzat de gripa, fiind vorba de un barbat de 39 de ani din judetul Prahova, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica. Numarul deceselor a ajuns astfel la 149.

Vremea a facut ravagii in Bucuresti. Tramvaie blocate si copaci cazuti pe masini, din cauza vantului - FOTO

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca in intervalul orar 16:00-20:30, au fost gestionate 50 de interventii ca urmare a fenomenelor meteo din Bucuresti siIlfov. Au fost 44 de cazuri in.

DIN CAUZA MODIFICARII LEGILOR JUSTITIEI PRIN OUG: Parchetul Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea in semn de protest

Parchetul Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea cu publicul pana la intrunirea tuturor adunarilor generale ale parchetelor din cadrul Ministerului Public, respectiv 27 februarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )