Libnet.ro
UNICEF

12:00

Aceasta broasca testoasa aurie este cea mai bizara specie pe care o vei vedea astazi

Playtech Playtech,
Aceasta broasca testoasa aurie este cea mai bizara specie pe care o vei vedea astazi

O broasca testoasa cu carapacea de un auriu uimitor a fost descoperita in Nepal. Este venerata ca fiind intruparea mitologica a zeitatii hinduse Vishnu. Creatura isi obtine coloratia. continuă pe Playtech

Cea mai bizara epidemie care a lovit Europa. Cum s-a manifestat ciuma dansului

In urma cu cinci secole, cea mai bizara pandemie a avut loc la Strasbourg, o ciuma de dans care a fost fatala pentru unii. Ce a provocat-o? Arta, poezia si muzica vremii pot oferi cateva indicii Epidemia de dans bizar din vara anului 1518 A inceput doar cu cativa oameni care dansau in aer liber .

Ciuma Dansului, cea mai bizara epidemie care a lovit Europa Evului Mediu

S-a intamplat de mai multe ori si in mai multe locuri din Europa Evului Mediu. Ca la o comanda numai de ei auzita, oamenii ieseau brusc pe strada si dansau ore in sir, pana lesinau de oboseala sau mureau.

Care este cea mai mare greseala pe care o facem zilnic. Poate provoca complicatii severe

Constipatia este o afectiune pe care multi nu o iau deloc in serios. Gastroenterologul Andrei Haidar a vorbit la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre ce boli ascunde un tranzit intestinal anormal. Cel mai important se pare ca este un mic dejun sanatos si o alimentatie echilibrata. Vestea buna este ca ne vindecam de constipatie mai usor decat ne-am fi gandit.

Cea mai bizara metoda prin care ar putea fi construite baze pe Luna

Universul e mare si posibilitatile sunt, practic, nelimitate. in cooperare cu Agentia Spatiala Europeana ESA), o echipa de cercetatori europeni a realizat un experiment ciudat. Acestia au.

Nu manca putin daca vrei sa slabesti! Este cea mai mare greseala! Ce se intampla in timpul unei diete hipocalorice

Cori Gramescu, coach de lifestyle si nutritie, a vorbit despre dietele care restrictioneaza aportul de calorii sau grupe intregi de alimente intr-o zi. Potrivit acesteia, astfel de diete nu sunt recomandate si nu sunt sanatoase, existand pericolul sa fie urmate de perioade in care se mananca necontrolat.

Secretul unui tiramisu perfect. Cea mai buna reteta pentru o prajitura delicioasa

Unul dintre cele mai consumate deserturi italiene este tiramisu. Un desert gustos, aromat si foarte usor de preparat in casa. Care este cea mai buna reteta pentru un tiramisu delicios Sunt multe retete pe care le poti incerca, insa aceasta este una dintre cele mai simple retete pe care merita sa o incerci. Cum poti .

Cea mai noua escrocherie care te costa scump. Cum poti fi pacalit foarte usor

O noua escrocherie aparuta face victime in toata tara. Mai multi tipi au postat anunturi pe internet ca efectueaza lucrari de constructii. Ajung la client, lucreaza cateva ore, dupa care, sub pretextul ca merg sa cumpere materiale, cer toti banii si se fac nevazuti. Aceasta este cea mai noua escrocherie. Cum poti fi pacalit foarte .

Alerta de la meteorologi. Cea mai grava seceta din ultimii ani! Situatia nu este buna nicaieri in tara

Seceta atinge proportii dramatice in Dobrogea. Este cea mai grava situatie din ultimii 50 de ani, arata datele facute publice chiar astazi de meteorologi. De la inceputul acestei luni a plouat aici de 32 de ori mai putin decat in mod normal.

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un .

Crestere pensii 2020. Orban: in suma absoluta, cred ca e cea mai mare crestere a punctului de pensie! E maximum posibil

Premierul Ludovic Orban insista ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil si ca o majorare cu 40% a pensiilor nu se poate sustine. Pe de alta parte, acesta spune ca este cea mai mare crestere din istoria majorarii punctului de pensie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )