Libnet.ro
UNICEF

15:15

Aceasta este cea mai sigura metoda pentru dezghetarea carnii. Bacteriile nu se vor dezvolta daca tii cont de un singur lucru

Antena3 Antena3,
Aceasta este cea mai sigura metoda pentru dezghetarea carnii. Bacteriile nu se vor dezvolta daca tii cont de un singur lucru

Cea mai buna metoda pentru a dezgheta carnea este sa o scoateti din congelator si sa o lasati in frigider. in acest mod va sta la o temperatura constanta, potrivita, iar bacteriile nu vor putea. continuă pe Antena3

Mare atentie! Aceasta este cea mai noua metoda prin care sunt inselati batranii

Un batran in varsta de 79 de ani din municipiul Caransebes a fost pacalit de un hot ca s-au schimbat banii si a ramas fara aproape 14 mii lei si zece galbeni. Conform unui comunicat de.

Vlad Voiculescu, despre transplanturi: Care este cea mai simpla metoda pentru a te asigura ca poti fura linistit? iti faci singur regulile! Sau...nici nu le faci

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu vorbeste, intr-un mesaj postat pe Facebook, despre transplanturile din Romania si cum au fost taraganate procedurile si reglementarile domeniului pentru ca, daca nu ai reguli, nimeni nu te poate acuza de nimic, iar in acest timp sute sau mii de romani au murit pe lista de asteptare sau au trait pentru ca s-au imprumutat.

Lidia Fecioru dezvaluie cea mai simpla metoda pentru detoxifierea organismului: Se ia o ceapa tocata marunt si ...

Pentru detoxifierea corpului se ia o ceapa tocata marunt si putin usturoi pisat. Se amesteca in cantitate egala, se pune 1 minut in apa fierbinte, apoi se pune in tifon si se lipeste i.

Tanara care sufera de sindromul varcolacului, detinatoarea titlului de Cea mai urata fata din lume, s-a casatorit FOTO

Adolescenta care a primit titlul de Cea mai urata fata din lume, pentru ca avea fata plina de par, a dezvaluit ca s-a casatorit cu dragostea vietii ei. Aceasta si-a schimbat infatisarea, aratand lumii cum ar arata daca nu ar suferi de sindromul varcolacului.

Cum se vede din spatiu ciclonul-bomba care loveste SUA. E cea mai intensa furtuna din ultimii 40 de ani!

O furtuna extrem de puternica loveste in prezent estul Statelor Unite cu viscol extrem de puternic. Este considerata cea mai intensa furtuna din regiune din ultimii 40 de ani, conform meteorologului Eric.

Star Wars a intrecut Harry Potter la incasarile globale: ce suma a reusit sa acumuleze si care este cea mai de succes franciza din istorie

Franciza Star Wars a reusit sa depaseasca incasarile mondiale ale seriei Harry Potter, odata cu ultimul film lansat in luna decembrie, The Last Jedi.

Top 10 vacante ieftine in 2018. Care e cea mai buna perioada in care sa calatoresti

Esti deja cu gandul la vacanta? Kayak, motorul de cautare pentru bilete ieftine de avion a alcatuit o lista cu cele mai populare destinatii in 2018. Clasamentul include orasele pe care s-a inregistrat cea mai mare cautare in perioada martie 2017 -.

Orasul care s-a topit duminica, in cea mai fierbinte zi inregistrata din 1939

Sydney s-a topit duminica, in cea mai fierbinte zi inregistrata din 1939, temperaturile in unele parti ale orasului ajungand la niveluri caniculare de 47,3 grade Celsius, informeaza DPA,.

VIDEO in Sydney s-a atins cea mai mare temperatura din ultimii 79 de ani: asfaltul se topeste

In orasul australian Sydney s-a inregistrat, duminica, cea mai mare temperatura din ultimii 79 de ani, termometrele inregistrand 47,3 grade Celsius.

La Sydney s-a inregistrat cea mai ridicata temperatura din ultimii 79 de ani: 47,3 grade Celsius

In orasul australian Sydney s-a inregistrat, duminica, cea mai ridicata temperatura din ultimii 79 de ani, termometrele inregistrand 47,3 grade Celsius. Anuntul a fost facut de Biroul de Meteorologie din New South Wales: la ora locala 15. 25, statia din Penrith a inregistrat temperatura de 47,3 grade Celsius.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )