Libnet.ro
UNICEF

22:15

DJ Wanda si sotul ei, rasfatati de cel mai bun prieten al lui David Beckham

ADPM ADPM,
DJ Wanda si sotul ei, rasfatati de cel mai bun prieten al lui David Beckham

DJ Wanda si sotul ei, Karl Katavhich, au fost rasfatati de cei apropiati cu multe cadouri memorabile la nunta din luna august de la Londra. continuă pe ADPM

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 26 AUGUST - 2 SEPTEMBRIE Fondul Proprietatea - printre performerii bursei

Actiunile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere din componenta celor trei indici analizati la aceasta rubrica, au avansat cu 4,14%, in raport cu moneda euro, in intervalul 26 august - 2 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET, BET-XT si BET-FI, care au inregistrat aprecieri pe linie, in perioada analizata.

Rod Laver: Nu exista cel mai bun jucator din toate timpurile

Rod Laver 81 de ani), legenda tenisului mondial, a declarat, luni, ca Roger Federer este cel mai bun jucator al generatiei sale, insa fostul jucator de tenis nu considera ca exista cel mai bun jucator din toate timpurile.

Viena a fost desemnata cel mai bun oras pentru locuit din lume, pentru al doilea an consecutiv

Viena a fost desemnata, pentru doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit din lume, potrivit clasamentului anual realizat de The Economists Intelligence Unit. Capitala Austriei a obtinut 99,1 puncte pr.

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului

Cristiano Ronaldo, de la Juventus Torino, a castigat premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 AUGUST Salt de 17,99% pentru Prebet

Titlurile Prebet Aiud PREB) au marcat un salt de 17,99%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 - 30 august, avans ce plaseaza titlurile fabricantului produselor din beton pentru constructii pe prima pozitie in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 AUGUST ETF - BET Tradeville - liderul fondurilor de investitii

Saptamana aceasta urmeaza sa se discute impreuna, in Parlament, OUG1142018 si OUG192019 Titlurile ETF - BET Tradeville TVBETETF) au marcat o crestere de 1,07%, in intervalul 21 - 28 august, urcand astfel pe primul loc in clasamentul fondurilor de investitii, fiind urmate de titlurile Certinvest BET Index, care au avansat cu 0,96% si de unitatile fondului Certinvest BET - FI Index, care s-au apreciat cu 0,91%.

Cum a fost reconditionata dupa zeci de ani barca de suflet a lui Jean Constantin. Dupa moartea marelui actor, Caliopi a fost mostenita de un bun prieten grec

Caliopi, barca de suflet a lui Jean Constantin, cu care cel mai iubit constantean iesea pe mare, a fost reconditionata de cantaretul de muzica greceasca Ionut Galani.

Cum faci cel mai bun pui la cuptor. De ce se umple burta cu unt, cum il rumenesti si cu cata smantana se unge

O friptura delicioasa de pui la cuptor se prepara dupa o reteta speciala, publicata de regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea gastronomiei romanesti - Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti.

Cel mai lung yacht din lume va fi lansat pe apa la Tulcea

Cel mai mare yacht din lume va fi lansat din Tulcea in 2020. Un proiect grandios menit sa salveze oc.

Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, in Romania. Ce se intampla in zonele cu risc seismic

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs, marti, in judetul Buzau. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISUBIF) a anuntat ca in urma verificarilor efectuate nu s-au inregistrat efecte ale cutremurului. Pompierii verifica in continuare cladirile cu risc seismic din Centrul Vechi al Capitalei. Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )