Libnet.ro
UNICEF

14:45

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 26 AUGUST - 2 SEPTEMBRIE Fondul Proprietatea - printre performerii bursei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 26 AUGUST - 2 SEPTEMBRIE Fondul Proprietatea - printre performerii bursei

Actiunile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere din componenta celor trei indici analizati la aceasta rubrica, au avansat cu 4,14%, in raport cu moneda euro, in intervalul 26 august - 2 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET, BET-XT si BET-FI, care au inregistrat aprecieri pe linie, in perioada analizata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 AUGUST Salt de 17,99% pentru Prebet

Titlurile Prebet Aiud PREB) au marcat un salt de 17,99%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 - 30 august, avans ce plaseaza titlurile fabricantului produselor din beton pentru constructii pe prima pozitie in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 AUGUST ETF - BET Tradeville - liderul fondurilor de investitii

Saptamana aceasta urmeaza sa se discute impreuna, in Parlament, OUG1142018 si OUG192019 Titlurile ETF - BET Tradeville TVBETETF) au marcat o crestere de 1,07%, in intervalul 21 - 28 august, urcand astfel pe primul loc in clasamentul fondurilor de investitii, fiind urmate de titlurile Certinvest BET Index, care au avansat cu 0,96% si de unitatile fondului Certinvest BET - FI Index, care s-au apreciat cu 0,91%.

DJ Wanda si sotul ei, rasfatati de cel mai bun prieten al lui David Beckham

DJ Wanda si sotul ei, Karl Katavhich, au fost rasfatati de cei apropiati cu multe cadouri memorabile la nunta din luna august de la Londra.

Rod Laver: Nu exista cel mai bun jucator din toate timpurile

Rod Laver 81 de ani), legenda tenisului mondial, a declarat, luni, ca Roger Federer este cel mai bun jucator al generatiei sale, insa fostul jucator de tenis nu considera ca exista cel mai bun jucator din toate timpurile.

Viena a fost desemnata cel mai bun oras pentru locuit din lume, pentru al doilea an consecutiv

Viena a fost desemnata, pentru doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit din lume, potrivit clasamentului anual realizat de The Economists Intelligence Unit. Capitala Austriei a obtinut 99,1 puncte pr.

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului

Cristiano Ronaldo, de la Juventus Torino, a castigat premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului .

Rezultatele Bacalaureatului sesiunea august-septembrie au fost publicate

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a publicat, marti, primele rezultate ale sesiunii august-septembrie a Bacalaureatului, iar elevii nemultumiti vor putea depune contestatii. 21 de candidati au obtinut medii peste 9, in timp ce peste 10. 500 de candidati au obtinut medii peste 6 si au promovat examenul.

Prognoza meteo ANM pentru prima parte a lunii, perioada 6-12 septembrie. AccuWeather a revizuit temperaturile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Meteorologii anunta cum va fi vremea in perioada 6-12 septembrie si care sunt fenomenele care se arata primei parti din prima luna a sezonului de toamna. Iata estimarile celor de la ANM si Accuweather pentru perioada specificata! Prognoza ANM pentru 6-12 septembrie Estimarea .

MAE: Aeroportul Loiu din Bilbao, in perioada 8-9 septembrie, va fi afectat din cauza grevei personalului de la sol al companiei Iberia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, pe calea aerului, ca activitatea pe Aeroportul Loiu din Bilbao, in perioada 8-9 septembrie, va fi afectata din cauza grevei personalului de la sol al companiei Iberia.

Cum faci cel mai bun pui la cuptor. De ce se umple burta cu unt, cum il rumenesti si cu cata smantana se unge

O friptura delicioasa de pui la cuptor se prepara dupa o reteta speciala, publicata de regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea gastronomiei romanesti - Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )