Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acesta este motivul pentru tragedia din Ialomita

Antena3 Antena3,
Acesta este motivul pentru tragedia din Ialomita

Accidentul grav de circulatie produs sambata dimineata pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un tir si un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de. continuă pe Antena3

Acesta este motivul pentru care carnagiul din Ialomita, unde au murit mai multi oameni, s-a petrecut

Accidentul grav de circulatie produs sambata dimineata pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un tir si un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de.

Acesta este motivul pentru care carnagiul din Ialomitia, unde au murit mai multi oameni, s-a petrecut

Accidentul grav de circulatie produs sambata dimineata pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un tir si un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de.

Ce voia sa faca soferul de TIR chiar in ziua in care si-a pierdut viata in tragedia din Ialomita

Noi informatii au aparut in cazul tragediei din Ialomita, inregistrat in aceasta dimineata pe DN 2A, in localitatea Sfantu Gheorghe, judetul Ialomita. Se pare ca soferul avea planuri pentru ziua in care.

Iohannis despre tragedia din Ialomita: Nepasarea criminala a PSD costa vieti de romani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata condoleante familiilor victimelor accidentului rutier care a avut loc in judetul Ialomita, precizand ca l-a intristat foarte mult, si a subliniat ca lipsa de in.

Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita. Motivul producerii tragediei. Soferul TIR-ului si cel al microbuzului au decedat

Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita, produs sambata dimineata. Motivul producerii tragediei. Soferul TIR-ului si cel al microbuzului au decedat. Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita Accident grav de circulatie produs sambata, 5 octombrie, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un .

Ministrul Razvan Cuc anunta masuri dupa tragedia din Ialomita: Dispozitive de scanare a retinei pentru evaluarea starii de oboseala a soferilor(VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, anunta masuri dupa accidentul grav din Ialomita, soldat cu 10 morti si 7 raniti, pentru ca asemenea tragedii sa nu se mai repete. Concret, ministrul sustine ca vor.

Ce a facut soferul TIR-ului cu doar cateva minute inainte de cumplita tragedie din Ialomita

Apar noi informatii cu privire la carnagiul din Ialomita. Soferul TIR-ului trebuia sa ajunga in Ciulnita. Acesta transporta pene de pasare si plecase vineri la ora 16:00 din Targu-Jiu. Potrivit.

Locuitorii din comuna Munteni Buzau, gest emotionant pentru victimele accidentului din Ialomita

Carnagiul din Ialomnita a adus zeci de suflete zdrobite de tristete. Azi, 10 persoane si-au gasit sfarsitul in drum spre locul de munca. Nevinovati si fara nicio sansa, asa au murit cele zece persoane care erau transportate la magazinele Mega Image din Bucuresti. Ce au decis sa faca locuitorii comunelor de unde acestea proveneau? Gestul .

Cuc anunta convocarea unui comitet operativ dupa accidentul din Ialomita: Va urma o perioada de razii masive in trafic, vom aplica masuri drastice

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc anunta, sambata, ca a convocat un comitet operativ la ora 16:00, dupa accidentul rutier din Ialomita soldat cu 10 morti, pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete. Ministrul a anuntat ca va urma o perioada de razii masive in trafic.

Imagini cu victimele accidentului din Ialomita si microbuzul, cu putin timp inainte de accident

Imagini cu victimele accidentului din zona localitatii Sfantu Gheorghe, Ialomita, si microbuzul, cu putin timp inainte de accident. Imagini cu victimele accidentului de sambata dimineata din Ialomita si microbuzul, cu putin timp inainte de accident Un accident grav de circulatie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni, s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )