Libnet.ro
UNICEF

18:30

Acesta este SUV-ul de lux mai ieftin decat Dacia Duster

B1 B1,
Acesta este SUV-ul de lux mai ieftin decat Dacia Duster

Acesta este SUV-ul de lux care costa cat Dacia Duster. Este vorba despre primul UAZ cu transmisie automata din istorie. Pretul de pornire este de 14. 000 de euro. Duster porneste de la 13. 350 de euro. Noul UAZ. continuă pe B1

Perioada din an in care romanii pot calatori cu 50% mai ieftin

Romanii au posibilitatea sa calatoreasca cu aproape 50% mai ieftin in vacantele de toamna, cea mai mare diferenta de pret pentru zborurile cu plecare din Romania fiind pe rutele catre Marea Britanie si Franta, cu 47%, respectiv 43%, fata de pretul mediu pentru lunile iunie-august, conform unei analizei realizate de catre reprezentantii platformei online de cautare pentru calatorii momondo. ro.

ANALIZA: Romanii calatoresc cu aproape 50% mai ieftin in vacantele de toamna

Romanii au posibilitatea sa calatoreasca cu aproape 50% mai ieftin in vacantele de toamna, cea mai mare diferenta de pret pentru zborurile cu plecare din tara noastra fiind pe rutele catre Marea Britanie si Franta, cu 47%, respectiv 43%, fata de pretul mediu pentru lunile iunie-august, conform unei analizei realizate de catre reprezentantii unei platforme online de cautare pentru calatorii.

GABRIELA FIREA: Nu am inteles de ce Mircea Diaconu e mai valoros decat Tariceanu

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, sambata, ca nu intelege de ce Mircea Diaconu este mai valoros din punct de vedere tactic decat Calin Popescu Tariceanu si nu intelege de ce liderul ALDE nu mai candideaza la alegerile prezidentiale.

Antrenorul lui Celtic se gandeste la revansa cu CFR Cluj mai mult decat la meciurile cu Lazio si Rennes Programul intalnirilor

Antrenorul echipei Celtic Glasgow, Neil Lennon, este incantat de tragerea la sorti a grupelor Europa League si se gandeste mai mult la revansa cu CFR Cluj, decat la partidele cu celelalte formatii din grupa, Lazio si Rennes.

Simona Halep: Nu am mai jucat niciodata cu cineva care sa vina atat de des la fileu. Taylor a fost mult mai inspirata decat mine la multe mingi

Simona Halep a declarat, dupa eliminarea in turul doi al US Open, ca Taylor Townsend a fost mult mai inspirata decat ea la multe mingi si a precizat ca nu a mai evoluat impotriva unei sportive care sa joace atat de aproape de fileu.

Business report: Telekom scumpeste abonamentele din octombrie. Unele se dubleaza; Liberty Steel vrea sa investeasca 200 mil. euro la Galati. Perspectivele de crestere din Romania sunt mai bune decat in restul Europei

Taxe impotriva bicicletelor ieftine. China nu scapa de taxele europene pentru biciclete. Uniunea Europeana a prelungit cu inca 5 ani aplicarea taxelor pentru. Zacamantul din tara vecina care va transforma Europa intr-o putere mondiala. Si Romania isi redeschide minele pentru cel mai cautat metal al viitorului. Geologii au inceput sa exploreze dealurile din apropierea.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.228 seconds )