Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aceste tari chiar conteaza: sunt cele mai bune la capitolul INOVATIE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aceste tari chiar conteaza: sunt cele mai bune la capitolul INOVATIE

INSEAD, WIPO si Cornell University au publicat Indicele INOVATIEI GII) care masoara abilitatea unei tari de a inova pe baza a cinci caracteristici interne: institutii, capital uman si cercetare, infrastructura, sofisticarea pietelor si gradul de. continuă pe Wall-Street Ro

Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Urmele de pasi lasate de oamenii preistorici in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Apuseni sunt cele mai vechi de acest fel din Europa si poate chiar din lume, spun cercetatorii.

REVISTA PRESEI: Topul bancilor cu cele mai bune credite

Adevarul scrie ca miza crizei din Ucraina este statutul SUA in regiune, Germania si Rusia fiind pregatite sa administreze estul Europei. Capital prezinta topul bancilor cu cele mai bune credite. Gandul arata ascensiunea si declinul Puscasului Igor Ghirkin, liderul separatistilor prorusi din estul Ucrainei. Evenimentul Zilei publica un interviu cu directorul SRI, George Maior, despre riscurile lipsei unei legislatii care sa identifice posesorii de cartele pre-pay. Ziare. com lanseaza o intrebare despre posibilitate intrarii Republicii Moldova in UE. ProSport anunta ca Galca i-a convins pe sefi: Steaua muta pe piata transferurilor.

Trebuie sa le vezi! Sunt cele mai frumoase orase pe apa din Europa

Cand ajungi aici, te fascineaza. Sunt locuri care te fac sa scoti imediat aparatul foto si sa faci poza dupa poza pana la mii. Si asta pentru ca acestea sunt considerate cele mai frumoase orase pe apa in Europa, potrivit unui top Huffington Post .

Bronz perfect la tine acasa! Top 10 cele mai eficiente autobronzante ale momentului!

Daca visezi la o piele frumos bronzata, insa eviti statul la soare sau nu-ti gasesti timp pentru mers la plaja, iata care sunt cele mai bune produse autobronzante ale momentului si cateva trucuri foarte importante de folosire ale acestora, lucruri care iti garanteaza un bronz frumos si uniform, cu aspect natural!.

VIDEO Cele mai bune 5 roluri ale lui James Garner

Intr-o cariera extinsa de-a lungul a sase decenii, James Garner a interpretat cu precadere rolurile unor anti-eroi fermecatori, fiind astfel opus unor nume precum Doris Day, Julie Andrews si Sally Field. Garner, cunoscut in mod special pentru rolurile din serialele TV The Rockford Files si Maverick, a murit la varsta de 86 de ani, in resedinta lui din Los Angeles.

Business report: Topul bancilor cu cele mai bune credite; Ingineria romaneasca, ratacita pe strazile capitalismului: Scoate produse, dar nu prea gaseste cumparatori; De ce se va scumpi asigurarea obligatorie a locuintei

Cat va fi pensia in 2040, daca se nationalizeaza pilonul II de pensii. Efectele nationalizarii contribu65474;tiilor la pilonul II de pensii au fost analizate, alaturi de alte scenarii, intr-un studiu din 2012 al Expert Forum. Romania, pe locul 2 in UE ca numar al fraudelor cu fonduri europene. Romania ocupa locul al doilea in Uniunea Europeana, dupa Italia, din punct de vedere al numarului de fraude raportate in domeniul cheltuirii fondurilor europene.

Peste 19.000 de candidati s-au inscris pentru admitere la Universitatea din Bucuresti. Care sunt cele mai cautate facultati

Peste 19. 000 de candidati s-au inscris pentru admiterea la Universitatea din Bucuresti, in sesiunea iulie 2014, informeaza un comunicat al UB.

Aceste tari sunt eficace: au cele mai bune scoruri la capitolul INOVATIE

INSEAD, WIPO si Cornell University au publicat Indicele INOVATIEI GII) care masoara abilitatea unei tari de a inova pe baza a cinci caracteristici interne: institutii, capital uman si cercetare, infrastructura, sofisticarea pietelor si gradul de.

ANOFM: Aproape 17.300 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Aproape 17. 300 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad, Arges si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti si.

FOTO: Cele mai scumpe filme realizate vreodata

Un film necesita, de cele mai multe ori, un buget considerabil pentru a fi produs. insa, acest lucru nu garanteaza intotdeauna succesul filmului, cel care hotaraste la final fiind doar publicul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )