Libnet.ro
UNICEF

20:15

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai sincere zodii ale horoscopului

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt cele mai sincere zodii ale horoscopului

Sinceritatea este o trasatura pe care o au cateva zodii din horoscop, insa acest lucru nu este tocmai de apreciat, intrucat multi se plang ca spun ceea ce gandesc, fara menajamente. Sagetator Tipic nativilor Sageta. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici anunta concedieri masive in aparatul bugetar. Care sunt cele mai vulnerabile domenii

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, spune ca este obligatorie o reformare a aparatului bugetar din Romania si ca acesta trebuie sa aiba oameni exact cati trebuie, nu unul munceste si trei pe langa el stau.

HOROSCOP. Cele mai rele femei din zodiac. Femeia Pesti este clar regina dramei, Fecioarele sunt critice si rautacioase

Unde incepe si unde se termina bunatatea sau ce defecte proeminente le fac pe unele native sa fie mai rele decat altele? Iata care sunt cele mai rele femei din zodiac in functie de semnul astrologic.

HOROSCOP. Cele mai rele femei din zodiac. Femeia Pesti este regina dramei, Fecioarele sunt critice si rautacioase

Unde incepe si unde se termina bunatatea sau ce defecte proeminente le fac pe unele native sa fie mai rele decat altele? Iata care sunt cele mai rele femei din zodiac in functie de semnul astrologic.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ora de fizica

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: - Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. - Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Oile

Un pictor vestit, aflat intr-o drumetie in munti, intalneste o turma si se adreseaza ciobanului; Bade, imi dai voie sa-ti pictez oile? Esti nebun, omule? Lasa-le asa albe cum sunt .

NASA - 60 de ani de calatorii spatiale este documentarul prin care Discovery rememoreaza cele mai importante momente ale explorarii spatiului

Pentru a sarbatori reusitele omului in intelegerea si explorarea spatiului cosmic, Discovery Channel difuzeaza, intre 8 si 14 octombrie, o saptamana intreaga de emisiuni si documentare care ne pot ajuta sa intelegem mai bine de unde venim, incotro ne indreptam si care e locul nostru in Univers.

Valoarea fuziunilor si achizitiilor din Romnia, n crestere. Cele mai mari tranzactii

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a avut o vara fierbinte in trimestrul al treilea, cu tranzactii a caror valoare anuntata a fost de 809 milioane de euro in total, mai mult decat dublu fata de cele 391 de milioane de euro din trimestrul al doilea, potrivit Deloitte. Printre cele mai mari tranzactii: UiPath si Urgent Cargus.

Separatoare pe E85. Una dintre cele mai bune vesti din ultima vreme

Bat soseaua spre Moldova deja de niste ani buni. Si, asa cum te-ai putea astepta de la cea mai saraca zona din tara, este legata prin relativ) cele mai proaste drumuri facute vreodata.

Trenurile care vor face o oprire suplimentara la Negreni, unul dintre cele mai vechi targuri din Ardeal

Sase trenuri vor face o oprire suplimentara de joi, 11 octombrie, pana duminica, 14 octombrie, inclusiv in centrul satului Negreni, unde se desfasoara unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania.

AVANPREMIERA Cele mai tampite momente, de Mircea Daneliuc, a aparut in librarii

Construite dramatic pe principiul monologului interior, povestirile din volumul lui Mircea Daneliuc, Cele mai tampite momente, aparut recent la editura Polirom, constituie adevarate recitaluri actoricesti pentru celesase personaje principale. Adevarul prezinta in avanpremiera, un fragment din cartea lui Daneliuc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2417 seconds )