Libnet.ro
UNICEF

18:15

Acestea sunt cele mai scumpe 10 genti din lume

ADPM ADPM,
Acestea sunt cele mai scumpe 10 genti din lume

Poate ca nu v-a trecut niciodata prin minte faptul ca pretul unei genti poate urca pana la aproape 4 milioane de dolari. Iata insa ca orice este posibil! Acestea sunt cele mai scumpe genti din lume! . continuă pe ADPM

Care sunt cele mai mari obiecte din Universul vizibil

Pe langa plante, stele, galaxii sau gaurii negre, Universul mai gazduieste si alte obiecte cosmice. Iata o lista cu cele mai mari obiecte care iti arata cat de fascinant poate fi.

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai sarcastici nativi din zodiac

Taur, Gemeni, Scorpion si Varsator, acestea sunt cele mai sarcastice semne zodiacale. Desi sarcasmul este o caracteristica a acestor patru semne zodiacale, modul in care il folosesc este diferit. Taur:.

INTERVIUTarek Muller, CEO About You, unul dintre cele mai de succes branduri online: care sunt ingredientele fara de care o afacere nu poate ajunge mare

Tarek Muller 30 de ani), co-fondatorul brandului de fashion online About You, a acordat un interviu ziarului Adevarul in care a povestit cum a reusit la doar 16 ani sa puna pe picioare prima lui afacere, de ce a ales sa intre pe piata din Romania, dar si care sunt cele mai importante aspecte de care un antreprenor ar trebui sa tina cont pentru ca business-ul sau sa aiba succes.

Se scumpesc vacantele in Europa: unul dintre cele mai vizitate orase introduce cea mai mare taxa turistica

Incepand de anul viitor, Amsterdam, una dintre cele mai aglomerate destinatii de vacanta din Europa, va avea cele mai mari taxe turistice din Europa. Autoritatile spera ca aceasta masura sa aduca zeci de milioane de euro la bugetul local.

Topul firmelor de asigurari cu cele mai multe reclamatii in primele sase luni din 2019

Asiguratii au facut peste 9. 400 de reclamatii impotriva firmelor de asigurari in primele sase luni din acest an, in crestere cu 101,2% fata de aceeasi perioada din 2018, iar dintre acestea peste 7. 700 de reclamatii au fost facute de persoane diferite in crestere cu 109,69%), arata datele publicate marti de ASF. Euroins si City Insurance, firme care detin cele mai multe contracte RCA, au strans peste 76% din totalul reclamatiilor unice. ASF mai spune ca cele peste 7. 700 de reclamatii unice reprezinta 1% din totalul dosarelor de dauna avizate de asiguratori in perioada mentionata.

incalzirea globala face victime. Pinguinii imperiali, cele mai rezistente pasari marine de pe planeta, sunt in pericol

Expertii spun ca pinguinii imperiali, cele mai rezistente pasari marine, sunt in pericol, daca incalzirea globala nu va fi oprita, relateaza BBC.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Siret

Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati: - Mamaaa, ce siret sunt!!! .

Reduceri la roboti de bucatarie de la eMAG. Top 10 cele mai bune oferte

Astazi e o zi buna sa va cumparati un robot de bucatarie. in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie:.

Simona Halep si Bianca Andreescu, impreuna. WTA a realizat un montaj inedit cu cele mai importante jucatoare din circuit (VIDEO)

WTA, forul international de tenis feminin, a realizat un montaj de secvente cu cele mai importante jucatoare din circuitul profesionist, printre care se numara, bineinteles, si Simona Halep, si Bianca.

Instagram desfiinteaza una dintre cele mai importante functii: nu mai vezi ce fac prietenii online

De cele mai multe ori, o actualizare importanta Instagram este testata pe un public restrans inainte sa fie introdusa la scara globala. Cel mai nou update al aplicatiei a sarit insa peste.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )