Libnet.ro
UNICEF

06:00

Acestea sunt cele mai scumpe masini din lume

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele mai scumpe masini din lume

Asa cum unii oameni sunt capabili sa investeasca enorm intr-o casa, tot asa exista persoane care nici nu clipesc atunci cand trebuie sa dea o avere pe o masina. Iata care sunt cei mai scumpi. continuă pe Antena3

Unde sunt cele mai scumpe apartamente din tara

Clujul depaseste Bucurestiul, pentru a doua luna consecutiv, la preturile medii de vanzare a apartamentelor. Potrivit unei statistici intocmite de o firma de imobiliare din Cluj, preturile apartamentelor de vanzare au crescut in septembrie fata de august cu circa 3%.

Tarile cu cele mai multe insule din lume. Pe primul loc este o tara la care putini s-ar astepta

Tarile cu cele mai multe insule. Expertilor le este foarte greu sa decida care este tara care are cele mai multe insule din lume, competitia fiind foarte stransa. Multe din aceste insule sunt foarte mici si nu apar mentionate in toate numaratorile, de aceea este greu de stabilit un top exact.

Ea este cea mai sexy femeie din lume in anul 2015!

Celebra revista Esquire a desemnat cea mai sexy femeie din lume in anul 2015. Daca va asteptati ca detinatoarea acestui titlu sa fie un nume foarte sonor, ei bine, lucrurile nu stau deloc asa! Iata despre cine este vorba! .

Taxele pentru parcare scad la jumatate. Cele mai scumpe locuri, cele supravegheate video

Valoarea noilor tarife pentru locurile de parcare scad la jumatate, incepand cu anul 2016. Taxele difera in funtie de cat de sigura e zona. Daca locul de parcare se afla in zone supravegheate video scad de la 44 lei lunar la 20, iar daca nu sunt supravegheate, de la 33 lei lunar, la 12 lei.

Cele mai iubite vedete din Republica Moldova

Cele mai iubite vedete din Republica Moldova. Ion Paladi, Dan Balan, Zinaida Julea, Mihai Ciobanu, Pavel Stratan, Natalia Barbu, Valentin Boghean, Nicolae Botgros sunt doar cateva dintre cele mai iubite vedete din Republica Moldova.

Cele mai frumoase paduri din Republica Moldova: unde sunt situate si ce privelisti ofera

Republica Moldova se afla printre tarile cu cele mai pitoresti locuri. Padurile, care reprezinta plamanii verzi ai planetei ocupa 12% din teritoriul tarii, suprafata foarte mica in comparatie cu tarile europene.

VIDEO De ce este Biserica San Anton din Madrid cea mai moderna biserica din lume?

In cartierul spaniol Chueca, cunoscut ca fiind centrul comunitatii LGBT din Madrid, se afla cea mai moderna Biserica Catolica din lume. In ciuda faptului ca arata ca orice alta Biserica Catolica traditionala, Biserica San Anton este deschisa non-stop, chiar si pentru cei ce vin insotiti de animalele de companie, are acces gratuit la internet si, printre altele, o aplicatie pentru smartphone, conform bbc. com.

Cele mai luxoase hoteluri din Europa: apartamentele care-l fac pe turist sa se simta ca un rege

Expertii de la Oyster. com au vizitat mai multe hoteluri de lux din Europa si au ales cateva care intrec toate asteptarile: pot satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Mai ales cateva apartamente din aceste hoteluri i-au impresionat pe specialisti prin luxul si confortul pe care il ofera.

Armata siriana, sprijinita de avioanele rusesti, avanseaza impotriva rebelilor in cele mai violente lupte de la implicarea Moscovei / Ministrii de externe din UE vor condamna bombardamentele rusesti

Cele mai violente lupte de la inceputul interventiei rusesti in Siria, in urma cu 13 zile, au loc luni intre fortele regimului sirian si rebeli, in centrul Siriei, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, un ONG care monitorizeaza evolutiile din aceasta tara, transmite AFP. ------------18:25 SUA parasuteaza munitii pentru rebelii sirieni anti-SI AFP)17:30 NATO va ajuta Turcia daca va avea nevoie, a declarat luni secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg17. 15 Rachetele lansate de Rusia in Siria, un pericol pentru zborurile comerciale15. 50 Arabia Saudita a avertizat Rusia ca actiunile sale in Siria vor avea consecinte periculoase surse)15. 14 Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a declarat luni ca Moscova, Washingtonul si Riadul nu au cazut total de acord pana acum asupra solutiei finale pentru criza din Siria dar si ca exista progrese clare in discutiile dintre tari asupra conflictului.

Cat trebuie sa stam la coada pentru a vizita cele mai cunoscute obiective turistice din lume: locurile in care se pierde cel mai mult timp

De multe ori, bucuria vizitarii unui obiectiv turistic celebru dispare in mare parte din cauza timpului nesfarsit pe care trebuie sa-l pierdem la coada la bilete. Indiferent de ora la care mergem in aceste locuri, tot va trebui sa stam mult timp la rand pentru a putea intra. Iar prin acest chin trec milioane de turisti din intreaga lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )