Libnet.ro
UNICEF

10:01

Actiunile Netflix au scazut din cauza datelor privind numarul de abonati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile Netflix au scazut din cauza datelor privind numarul de abonati

Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu aceea din piata nici in cazul Netflix. Actiunile companiei au scazut, saptamana trecuta, pana la 11%, din cauza declinului numarului de abonati in Statele Unite si a cresterii sub asteptari a celui din strainatate, in trimestrul al doilea, dar casele de brokeraj acorda o perspectiva pozitiva a titlurilor, anticipand o inversare a tendintelor in restul anului, datorita continutului nou solid. continuă pe Ziarul Bursa

Actiunile Netflix au scazut joi cu pana la 11%

Actiunile Netflix au scazut joi cu pana la 11%, din cauza declinului numarului de abonati in Statele Unite si a cresterii sub asteptari a celui din strainatate, in trimestrul al doilea, dar casele de brokeraj acorda o perspectiva pozitiva a titlurilor, anticipand o inversare a tendintelor in restul anului, datorita continutului nou solid, transmite Reuters.

Islanda: Monument in memoria primului sau ghetar disparut din cauza incalzirii climatice

Islanda va amplasa o placa in memoria ghetarului Okjokull, primul ghetar de pe insula care a pierdut acest statut din cauza incalzirii climatice care ameninta disparitia altor 400 de masive glaciare, scrie AFP.

Cazul Sorina. Fetita a ajuns in SUA impreuna cu parintii adoptivi. Au pierdut primul avion din cauza verificarilor amanuntite la frontiera

Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, a ajuns in Statele Unite, impreuna cu parintii adoptivi, dupa mai multe incercari esuate ale procurorului general de a impiedica plecarea. Familia Sacarin, cea care a adoptat-o pe fetita, a pierdut insa primul avion, fiind nevoita sa cumpere bilete pentru un alt zbor, din cauza verificarilor amanuntite facute de politistii de frontiera pe Aeroportul Otopeni, la iesirea din tara.

SPECIALISTI DIN CADRUL SONICWALL AVERTIZEAZA: Companiile pierd sute de mii de euro din cauza atacurilor de tip phishing

Companiile din Romania pierd pana la sute de mii de euro la fiecare atac de tip phishing pe e-mail din cauza securizarii insuficiente a infrastructurii informatice, avertizeaza specialistii in securitate cibernetica din cadrul SonicWall, intr-un raport publicat recent.

Carmen Tanase s-a retras din serialul de la Antena 1, din cauza problemelor de sanatate. Cat de grave sunt

Carmen Tanase, in varsta de 58 de ani, a anuntat recent ca se retrage din lumina reflectoarelor pentru o vreme pentru a-si putea rezolva problemele de sanatate. De ce sufera iubita actrita? Ce probleme de sanatate are Carmen Tanase? Carmen Tanase a ales sa se retraga de pe micile ecrane din cauza problemelor de sanatate.

Marea Britanie, tot mai polarizata din cauza impasului politic: Votantii merg pe viziuni extreme si au uitat de calea de mijloc

Votantii din Marea Britanie au inceput sa ia pozitii tot mai extreme in ceea ce priveste despartirea Regatului Unit de Marea Britanie, uitand de calea de mijloc, arata un sondaj comandat de Politico.

Miss World America ii ia coroana unei Miss din SUA din cauza comentariilor rasiste de pe retelele de socializare

O fosta concurenta a unui concurs de frumusete, care a fost incoronata Miss Michigan, si-a pierdut titlul din cauza comentariilor rasiste postate pe retelele de socializare. in mesaje, tanara vorbea despre purtarea hijabului si isi exprima opinia despre comunitatea negrilor, scrie The Independent.

Copil, transportat cu un elicopter SMURD la spital, din cauza unei sticle cu diluant

Un copil de numai patru ani se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost victima unui accident intr-o gospodarie din Botosani. Copilul a suferit arsuri pe toata suprafata corpului dupa ce o sticla cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )