Libnet.ro
UNICEF

01:05

Activitatea mai multor scoli din Timis va fi suspendata, luni, din cauza furtunii puternice

România Liberă România Liberă,
Activitatea mai multor scoli din Timis va fi suspendata, luni, din cauza furtunii puternice

Cursurile in opt unitati de invatamant din judetul Timis vor fi suspendate, luni, dupa ce furtuna puternica de duminica a avariat acoperisurile cladirilor, iar unele unitati de invatamant au ramas fara curent electric. continuă pe România Liberă

FOTO VIDEO O furtuna violenta a maturat vestul tarii: Opt oameni au murit, iar 67 au fost raniti. Cursurile vor fi suspendate, luni, in opt scoli din Timis

Opt persoane au murit si 67 au fost ranite, duminica, in judetul Timis. Doua decese s-au inregistrat in Timisoara si doua la Buzias, iar o alta femeie aflata in statiunea aradeana Moneasa a murit, dupa ce a fost lovita de un copac rupt de vijelie, chiar in fata unui hotel.

COLAPS: Maririle de salariu au DEZECHILIBRAT GRAV bugetele mai multor localitati. Nu mai sunt bani de iluminat, incalzire si salubritate

Incep sa apara consecintele maririlor populiste de salarii ale bugetarilor. in bugetele mai multor localitati au aparut dezechilibre grave dupa ce edilii si-au umblat lefurile in mod.

Un adolescent de 14 ani a blocat 3.000 de pasageri in mai multe gari din Franta

Un adolescent de 14 ani a fost arestat, dupa ce a recunoscut ca el a fost cel ce s-a aflat la originea mai multor incendii ce au avut loc vara aceasta in apropierea orasului francez Marsilia, informeaza BFM.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Sigur nu ai stiut asta

Curmalele au o valoare nutritionala foarte mare si poseda numeroase efecte sanatoase, asa ca multi oameni le considera a fi cel mai sanatos aliment din lume. Aceste fructe sunt de mare ajutor in mai.

Cele mai frumoase tari din lume: de ce trebuie sa le descoperi si tu

Cele mai frumoase tari din lume au fost dezvaluite de publicatia de travel Rough Guides , in urma voturilor turistilor internationali. Iata de ce merita sa le descoperi si tu, mai ales ca cea mai apreciata destinatie se afla in Europa.

ACUZATII SOC: CFR Cluj, inclusa in topul celor mai corupte cluburi din Europa (VIDEO)

Liderul Ligii 1, CFR Cluj a fost inclus in topul celor mai corupte cluburi din Europa de televiziunea clubului Benfica Lisabona, potrivit GSP. ACUZATII SOC: CFR Cluj, inclusa in topul celor mai corupte.

Sportiva adolescenta Kovesi.Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Sportiva adolescenta Kovesi. Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Una dintre cele mai bogate femei din lume: Oamenii saraci sunt saraci pentru ca ...

Gina Rinehart, una dintre cele mai bogate femei din lume, este de parere ca oamenii ajung saraci pentru ca sunt lenesi si betivi. Daca esti gelos pe cei care au mai multi bani, nu trebuie sa stai.

VIDEO Cele mai socante imagini din seara in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu, vicepresedinte al Senatului

Postul de televiziune B1 a difuzat, vineri, cateva imagini din pauza emisiunii in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )