Libnet.ro
UNICEF

17:45

ACUZATII SOC: CFR Cluj, inclusa in topul celor mai corupte cluburi din Europa (VIDEO)

B1 B1,
ACUZATII SOC: CFR Cluj, inclusa in topul celor mai corupte cluburi din Europa (VIDEO)

Liderul Ligii 1, CFR Cluj a fost inclus in topul celor mai corupte cluburi din Europa de televiziunea clubului Benfica Lisabona, potrivit GSP. ACUZATII SOC: CFR Cluj, inclusa in topul celor mai corupte. continuă pe B1

Patru universitati din Romania, in topul celor mai bune institutii de studii superioare din Europa Centrala si de Est

Universitatea Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Babes Bolyai din Cluj si Universitatea de Vest din Timisoara sunt singurele institutii de invatamant superior din Romania care se regasesc in clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2018.

Topul celor mai avangardiste case din lume. Modelul finlandez pe care oricine il poate avea in curte

Cei mai multi oameni traiesc in blocuri posomorate sau in case fara o caracteristica aparte, insa cei cu dare de mana se pot inspira pentru viitoarele lor locuinte de la cei mai futuristi arhitecti.

Topul celor mai geloase zodii. Vesti oribile pentru Scorpioni

In spatele geloziei se afla nesigurata. in functie de zodie, astrologii pot spune care sunt cei mai gelosi nativi si cum isi manifesta acestia sentimentele, scrie adevarul. ro.

Topul celor mai geloase zodii: ce nativi se confrunta cu neincrederea

In spatele geloziei se afla nesigurata. in functie de zodie, astrologii pot spune care sunt cei mai gelosi nativi si cum isi manifesta acestia sentimentele.

CFR Cluj confirma ca Dan Petrescu ramane antrenorul ei, dupa ce a refuzat postul de la echipa nationala

Clubul CFR Cluj a anuntat, joi, ca Dan Petrescu ramane antrenorul sau, dupa ce a refuzat oferta de a prelua conducerea echipei nationale.

OFICIAL: Dan Petrescu ramane antrenorul lui CFR Cluj si nu va prelua nationala Romaniei

Clubul CFR Cluj a anuntat, joi, intr-un comunicat, ca Dan Petrescu ramane la gruparea ardeleana, adaugand ca spera ca Federatia Romana de Fotbal sa gaseasca pentru postul de selectioner un antrenor la fel de bun ca Petrescu.

Adevarul Live de la 13.00: Topul celor mai tari gafe din televiziune. Carcotasii vorbesc despre reactiilor celor surprinsi cu balba la purtator

Ioana, Serban si Codrut vin astazi la Adevarul Live pentru a face o recapitulare a celor mai mari balbe din televiziune. Ce amenintari au primit si care au fost cele mai neasteptate reactii ale celor inclusi in Top rusinica, aflam de la ora 13.

Adevarul Live, ora 13.00: Topul celor mai tari gafe din televiziune. Carcotasii vorbesc despre reactiilor celor surprinsi cu balba la purtator

Ioana, Serban si Codrut vin astazi la Adevarul Live pentru a face o recapitulare a celor mai mari balbe din televiziune. Ce amenintari au primit si care au fost cele mai neasteptate reactii ale celor inclusi in Top rusinica, aflam de la ora 13.

Dan Petrescu ramane la CFR Cluj. Varianta venirii la nationala a picat in mod oficial

Vehiculata in ultima perioada, varianta venirii luiDan Petrescupe banca nationalei a cazut in mod oficial. CFR urmeaza a emis un comunicat in care a multumit Federatiei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )