Libnet.ro
UNICEF

08:15

Actori din Israel, premiati pentru cel mai bun spectacol din Festivalul International COMIC 7 B

Adevărul Adevărul,
Actori din Israel, premiati pentru cel mai bun spectacol din Festivalul International COMIC 7 B

Cea de-a doua editie a Festivalului International de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B, desfasurat la Buzau timp de o saptamana, si-a desemnat castigatorii. Doi actori din Israel au obtinut premiul pentru cel mai bun spectacol. continuă pe Adevărul

A fost votat cel mai bun tobogan acvatic din toata lumea. Cum arata cea mai tare experienta pe apa - VIDEO

Toboganul cu apa The Blackpool Valhalla a fost votat, pentru al treilea an consecutiv, drept cel mai bun tobogan acvatic din lume. Potrivit The Sun, premiul a fost dat cu ocazia Golden Ticket Awards, gala.

Cel mai bun truc pentru a scapa de celulita

Una dintre cele mai mari probleme ale femeilor, celulita poate fi combatuta prin aceasta metoda foarte simpla! Felul in care arata pielea ta este dovada vie a atentiei pe care o acorzi stilului tau de viata.

O romanca lupta pentru un viitor mai bun al copiilor din Kenya

Pasionata de calatorii si mereu in cautarea de noi experiente care sa-i extinda orizonturile, Rocsana Bianca Chereches 21 de ani), o tanara din Zalau, judetul Salaj, se dedica imbunatatirii calitatii educatiei din Kenya.

Povestea romancei care lupta pentru un viitor mai bun al copiilor din Kenya

Pasionata de calatorii si mereu in cautarea de noi experiente care sa-i extinda orizonturile, Rocsana Bianca Chereches 21 de ani), o tanara din Zalau, judetul Salaj, se dedica imbunatatirii calitatii educatiei din Kenya.

Merkel, dupa victoria din alegerile legislative: Speram la un rezultat mai bun. Suntem in fata unei mari provocari, a intrat AfD in Bundestag

Angela Merkel si-a asigurat duminica un al patrulea mandat de cancelar al Germaniei dupa ce alianta CDU/CSU, din partea careia a candidat, a castigat alegerile legislative cu un procent de aproximativ 32,5%,.

Tranzactie record: Cel mai mare diamant brut a fost vandut dupa negocieri de un an de zile

Cel mai mare diamant brut din lume de 1. 109 de carate a fost vandut pentru suma de 53 de milioane de dolari bijutierului britanic Laurence Graff, potrivit AFP, citat de Hot News. Potrivit Graff Diamond,.

Bucharest Science Festival, cel mai mare festival dedicat stiintei, incepe miercuri. Dintre activitatile editiei din acest an: atelier de chimie pentru copii, dezbatere pe tema vaccinurilor, program educational despre bani

Bucharest Science Festival, cel mai mare festival dedicat stiintei, incepe a cincea editie in perioada 27 septembrie - 1 octombrie 2017 in Bucuresti. Festivalul este organizat de catre Asociatia Secular-Umanista din Romania ASUR) si de Planeta Stiintei. Potrivit unui comunicat remis de organizatori, in cele cinci zile de festival vor avea loc expozitii, conferinte si dezbateri, experimente si demonstratii, proiectii de documentare, ce vor deschide participantilor perspective noi asupra Universului si vietii.

Cel mai mare diamant brut din lume, vandut dupa negocieri ce au durat un an

Cel mai mare diamant brut din lume, 1. 109 de carate, a fost cumparat de bijutierul britanic Laurence Graff pentru suma de 53 de milioane de dolari 45 de milioane de euro), informeaza AFP, citata de News. ro.

Cel mai tanar erou de razboi roman din istorie, injosit de tara pentru care a luptat: Si-au batut joc de mine!

Cel mai tanar veteran din istoria celui de-al doilea Razboi Mondial, generalul maior in rezerva Marin Lungu a fost aruncat in strada din propria casa, in anul 2004, dupa ce acesta a a.

Cel mai tanar erou de razboi roman din istorie, umilit de tara pe care a slujit-o: Am pierdut tot

Generalul maior in rezerva Marin Lungu este cel mai tanar veteran din istoria celui de-al doilea Razboi Mondial, erou al Armatei Romane, supravietuitor al unui lagar nazist, decorat cu cele mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )