Libnet.ro
UNICEF

20:31

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis. in ce oras se afla

Playtech Playtech,
Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis. in ce oras se afla

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis a fost deschisa la Timisoara. Cafeneaua a fost deschisa la Timisoara saptamana trecuta ofera produse pe baza de cannabidiol CBD), fiind singura de aest gen din Romania. S-a deschis prima cafenea din Romania care ofera produse pe baza de cannabis. Cat costa o cafea Prima . continuă pe Playtech

Timisoara: Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis

Desi municipiul Timisoara se afla la un pas de carantina, din cauza numarului mare de noi cazuri de COVID-19, o cafenea ce comercializeaza produse pe baza de cannabis a monopolizat atentia cetatenilor. nbsp.

La Timisoara s-a deschis prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis

La Timisoara s-a deschis saptamana trecuta o cafenea cu produse pe baza de cannabidiol CBD), singura de acest gen din Romania.

First Contact, aplicatia din Romania care semnaleaza intrarea in contact cu o persoana infectata cu COVID-19

First Contact este prima aplicatie din Romania care avertizeaza utilizatorii daca ai intrat in contact cu o persoana infectata cu COVID-19, pastrandu-se anonimatul tuturor celor implicati: atat cei care.

Scotia a devenit prima tara din lume care distribuie gratuit produse de igiena feminina

Scotia a devenit marti prima tara din lume care pune la dispozitie in mod gratuit tuturor femeilor produse de igiena intima, relateaza Reuters.

Cum se gatesc corect carnea, legumele si ouale. Secretul unui chef de top din Romania

Un bucatar cunoscut le ofera cateva sfaturi veritabile gospodinelor. Acesta marturiseste secretele invatate in cele mai mari bucatarii in care a lucrat. Cum ar trebui sa gatesti corect carnea, legumele si ouale? Secrete de la un bucatar cunoscut: Cum sa gatesti corect carnea, legumele si ouale? Mancarea delicioasa are la baza reguli simple pe care .

Florin Citu anunta ca vine prima transa din imprumutul de la Uniunea Europeana prin instrumentul SURE: Romania va primi 3 miliarde de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in cateva zile, Romania va primi prima transa din instrumentul SURE, in valoare d 3 miliarde de euro. intr-o postare pe Facebook, Citu precizeaza ca acesti.

EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirila, unul dintre cei mai bogati artisti din Romania. Cati bani a facut din concerte

Informatii exclusive despre averea pe care o are Tudor Chirila. Este considerat unul dintre cei mai bogati artisti din Romania si pe buna dreptate. Iata cati bani a facut din concerte doar anul trecut! Cati bani a facut Tudor Chirila anul trecut Scrisoarea deschisa adresata Guvernului prin care lucratorii din industria spectacolelor cer ajutor de .

Actorul din Romania care si-a riscat viata pentru un rol. A fost aruncat in Dunare (exclusiv)

Un actor iubit din Romania si-a riscat viata pentru un rol. Acesta a fost aruncat in Dunare. Ce a patit Despre ce rol e vorba si in ce film pot vedea romanii secventa deosebita, dar si riscanta din care a facut parte artistul? Un actor roman si-a riscat viata pentru un rol Arta cere sacrificii, .

Inna e mai presus de legile din Romania?! Ce a facut marea vedeta, nu i-a pasat de oameni

Inna a lasat din nou impresia ca nu ii sta gandul deloc la pandemie. Artista pare sa fie adepta miscarii faramasca, lucru constatat in urma actiunilor sale, in special cea recenta, cand a fost surprinsa de fotoreporterii CanCan, in Bucuresti, intr-o ipostaza neconforma cu legile din Romania. Legea, o bariera peste care Inna trece des.

Alerta meteo ANM. Atentie, soferi! Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil sa conduci

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca 36 de judete sunt sub cod galben de ceata vineri dimineata, 27 noiembrie 2020. Avertizarile sunt valabile pana la ora 10:00. Alerta ANM: Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil de condus Conform ANM, pana la ora 9:00 va fi ceata in judetele: Alba zona joasa, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )