Libnet.ro
UNICEF

10:15

Marile companii din Romania care au vandut masti neconforme. Amenzi uriase pentru retaileri si lanturi de farmacii

Adevărul Adevărul,
Marile companii din Romania care au vandut masti neconforme. Amenzi uriase pentru retaileri si lanturi de farmacii

Unele dintre cele mai mari companii de retail din Romania, precum Lidl, Kaufland, Mega Image, Auchan, Altex, Profi, Dedeman, DM, mari lanturi farmaceutice, cum ar fi Sensiblu si Help Net, precum si benzinariile Lukoil Romania se afla pe lista companiilor amendate pentru comercializarea mastilor neconforme, se arata in raportul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), obtinut de Agerpres. continuă pe Adevărul

Actorul din Romania care si-a riscat viata pentru un rol. A fost aruncat in Dunare (exclusiv)

Un actor iubit din Romania si-a riscat viata pentru un rol. Acesta a fost aruncat in Dunare. Ce a patit Despre ce rol e vorba si in ce film pot vedea romanii secventa deosebita, dar si riscanta din care a facut parte artistul? Un actor roman si-a riscat viata pentru un rol Arta cere sacrificii, .

First Contact, aplicatia din Romania care semnaleaza intrarea in contact cu o persoana infectata cu COVID-19

First Contact este prima aplicatie din Romania care avertizeaza utilizatorii daca ai intrat in contact cu o persoana infectata cu COVID-19, pastrandu-se anonimatul tuturor celor implicati: atat cei care.

Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete. Acum e plin de bani

Silviu Prigoana nu a tinut niciodata secret handicapul pe care il are inca din tinerete, atunci cand in urma unui accident acesta a ramas fara un picior. Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete Amintim ca Silviu Prigoana a lucrat ca frigotehnisit intr-o fabrica din Gherla, atunci cand a avut parte de .

in plina pandemie, Electric Castle pregateste noul show din Bontida Suntem primul festival din Romania care anuntam artisti pentru anul viitor

Editiile din acest an ale festivalurilorElectric Castle,Untold,NeverseasiSummer Wellau fost anulate din pricina pandemiei de coronavirus, iar data reluarii show-urilor inca este.

Romania, 7 alerte pentru masti neconforme

Romania a emis, prin sistemul RAPEX, sapte alerte de masti neconforme aflate pe piata, provenite din.

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis. in ce oras se afla

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis a fost deschisa la Timisoara. Cafeneaua a fost deschisa la Timisoara saptamana trecuta ofera produse pe baza de cannabidiol CBD), fiind singura de aest gen din Romania. S-a deschis prima cafenea din Romania care ofera produse pe baza de cannabis. Cat costa o cafea Prima .

Amenzi pentru comercializarea de masti neconforme in farmacii precum Help Net si Sensiblu

Unele dintre cele mai mari companii de retail din Romania, precum Lidl, Kaufland, Mega Image, Auchan, Altex, Profi, Dedeman, DM, mari lanturi farmaceutice, cum ar fi Sensiblu si Help Net, precum si benzinariile Lukoil Romania se afla pe lista companiilor amendate pentru comercializarea mastilor neconforme, se arata in raportul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), obtinut de AGERPRES.

Raport ANPC: Sanctiuni de 2,9 milioane de lei pentru vanzarea de masti neconforme Companiile amendate

Mari companii de retail din Romania, precum Lidl, Kaufland, Mega Image, Auchan, Altex, Profi, Dedeman, DM, lanturi farmaceutice, cum ar fi Sensiblu si Help Net, precum si benzinariile Lukoil Romania se afla pe.

Alte 7 notificari ale Romaniei, privind masti neconforme de pe piata, au fost validate de Sistemul de alerta rapida al UE

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) anunta ca alte 7 notificari ale Romaniei, in ceea ce priveste alerte de masti neconforme de pe piata, au fost validate de Sistemul de alerta rapida pentru produse nealimentare al Uniunii Europene RAPEX. Pana in acest moment, nu mai putin de 12 alerte emise de ANPC, in numele tarii noastre, sunt prezente pe Sistemul de alerta rapida RAPEX. Astfel, Romania contribuie sustinut la eforturile unite ale UE de a avertiza consumatorul european cu privire la produsele periculoase care pot intra pe piata, a declarat Eduardt Cozminschi, Presedintele ANPC.

Romania a emis 7 alerte RAPEX pentru masti neconforme aflate pe piata, toate provenite din China

Romania a emis, prin sistemul RAPEX, sapte alerte de masti neconforme aflate pe piata, toate provenite din China. Ele poarta marcajul CE, desi nu sunt certificate ca echipamente de protectie de catre un.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )