Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep, de ziua ei de nastere: Cred ca acesta a fost cel mai bun an al meu

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, de ziua ei de nastere: Cred ca acesta a fost cel mai bun an al meu

Simona Halep a implinit miercuri n. r. 27 septembrie) 26 de ani. Site-ul oficial al WTA gazduieste un material cu numarul doi mondial, in care Simona vorbeste despre anul in curs si despre participarea pentru a patra oara la rand) la Turneul Campioanelor. E extraordinar sa revin la Singapore. Cred ca acesta a fost cel mai bun an al meu, a precizat sportiva din Romania. continuă pe Hotnews

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wuhan: Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open

Eliminata in turul doi de la Wuhan, Simona Halep a vorbit despre infrangerea categorica suferita in meciul cu Daria Kasatkina. Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open, dar aveam nevoie de odihna dupa turneele din America, a spus numarul doi WTA.

RUSINE URIASA pentru Simona Halep. Ce a patit romanca pe teren

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a doua favorita, a fost invinsa de rusoaica Daria Kasatkina cu 6-2, 6-1, marti, in runda a doua a turneului WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale.

Simona Halep implineste miercuri 26 de ani. Cum sarbatoreste sportiva

Simona Halep a implinit miercuri, 26 de ani. Ea isi serbeaza ziua in China, unde a participat in aceasta saptamana la turneul de la Wuhan si va evolua, incepand de luni,.

Simona Halep: Mai am doar un obiectiv anul acesta: sa ajung pe locul unu! E in mintea mea in fiecare zi!

Simona Halep joaca in saptamana urmatoare la turneul de la Wuhan, China. E o noua oportunitate pentru jucatoarea noastra sa atace pozitia de lider mondial WTA.

Simona Halep a vorbit despre cel mai mare VIS al sau

Simona Halep a vorbit pentru prima data despre locul 1 in lume. Desi pana acum sportiva a spus ca nu este interesata sa ajunga lider mondial, de aceasta data Simona a vorbit deschis despre acest.

Simona Halep : Du-te dupa minge, proasta naibii!

Simona Halep a fost invinsa intr-un mod extrem de clar in turul doi al turneului de Wuhan de catre pustoaica de doar 20 de ani din Rusia, Daria Kasatkina. Simona a fost extrem de nervoasa tot.

Simona Halep a fost invinsa in turul al doilea la Wuhan

Tenismena Simona Halep a fost invinsa de rusoaica Daria Kasatkina cu 6-2, 6-1, marti, in runda a doua a turneului WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari.

Simona Halep si-a iesit din minti la Wuhan si a rabufnit: Proasta naibii!

Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel in turul al doilea la Wuhan, de rusoaioca Daria Kasatkina, scor 6-2, 6-1.

Simona Halep si-a terminat sezonul intr-un singur meci: infrangerea de la Wuhan i-a pus capac

Simona Halep a fost invinsa intr-un mod extrem de clar in turul doi al turneului de Wuhan de catre pustoaica de doar 20 de ani din Rusia, Daria Kasatkina. in doar o ora si 15 minute,.

LIVE Text Simona Halep vs Daria Kasatkina 2-6, 0-1

In primul meci oficial dupa eliminarea de la US Open a fost invinsa de Maria Sharapova in runda inaugurala), Simona Halep o intalneste pe Daria Kasatkina 31 WTA), in turul doi al turneului Premier 5 de la Wuhan. Disputa este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )