Libnet.ro
UNICEF

06:00

Adda a facut anuntul mult asteptat de fani: Daca as avea voie sa beau azi, as bea 10 pahare

Playtech Playtech,
Adda a facut anuntul mult asteptat de fani: Daca as avea voie sa beau azi, as bea 10 pahare

Adda are momente de sarbatoare. Cantareata a aratat ca poate, principiu impamantenit in viata sa odata cu succesul piesei iti arat ca pot, implinind astazi 12 ani de cariera. Solista ar vrea sa cinsteasca evenimentul cu 10 pahare de vin, daca problemele de sanatate ar lasa-o. Adda, anunt asteptat de fani: se implinesc 12 ani . continuă pe Playtech

Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni. Cand vom avea apa calda si caldura

Nicusor Dan a facut anuntul de care sunt interesati toti bucurestenii, respectiv cand vor avea apa calda si caldura. Nicusor Dan promite ca toti locuitorii Capitalei vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Pe de alta parte, Nicusor Dan avertizeaza populatia si spune ca, pana in primavara viitoare, se vor inregistra sute de .

Ultima ora. Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de toata lumea. Ce se intampla cu testele COVID-19 incepand de astazi

Ministrul Sanatatii a anuntat in cadrul sedintei de Guvern ca, incepand de astazi, Romania va ajunge la un numar de 50. 000 de testari pe zi. Acesta veste poate fi una buna, astfel ca numarul pacientilor infectati va putea fi aflat mai rapid, luandu-se masuri de carantina. Ludovic Orban, solicitare urgenta catre Ministerul Sanatatii in cursul .

Are covid-19! Cantareata momentului a facut anuntul trist pentru fani

Miercuri seara, artista a anuntat pe pagina ei de Instagram ca a fost infectata cu noul coronavirus. Cantareata i-a sfatuit pe fani sa se protejeze si sa nu neglijeze simptomele pe care le prezinta. Cantareata a fost diagnosticata cu noul coronavirus Vladuta Lupau a marturisit pe Instagram ca a avut simptome specifice unei raceli, in .

Ce se intampla in padurile din Romania, de la 1 noiembrie. Anuntul mult asteptat de toti romanii

S-a aflat ce se va intampla in padurile Romaniei, incepand cu 1 noiembrie. Astfel, va fi pus in functiune noul radar al padurilor SUMAL 2. 0), cu ajutorul caruia se pot detecta taierile ilegale de lemn. incepand cu noiembrie, peste 100. 000 de utilizatori ai SUMAL 2. 0, dintre care jumatate sunt noi, vor opera in acest sistem .

Ce se intampla cu Revelionul lui Dan Negru? Vedeta a facut anuntul asteptat de fani

Ce se intampla cu Revelionul lui Dan Negru a anuntat chiar el pe pagina personala de Facebook. Dan Negru a facut dezvaluiri despre programul de Revelion 2020-2021. Vedeta a spus ce invitat special va avea, dar a povestit si de la Revelioanele de acum 20 de ani. Dezvaluiri despre Revelionul lui Dan Negru. De la .

NASA a facut anuntul: un asteroid urias poate lovi Pamantul. Data fatidica la care omenirea ar putea disparea

NASA anunta ca asteroidul Apophis va trece inofensiv aproape de Pamant pe 13 aprilie 2029. Cand a fost descoperit in 2004, asteroidul a provocat agitatie. Calculele initiale au indicat o mica posibilitate de a avea impact asupra Pamantului in 2029. Apophis, un asteroid de aproape 300 de metri Apophis este un asteroid aproape de Pamant, .

OMV Petrom a facut anuntul acum. Decizia radicala vizeaza toata Romania

OMV Petrom a facut anuntul acum despre scoaterea la vanzare a mai multor proprietati imobiliare in Bucuresti si din din tara. Compania OMV Petrom SA vinde o importanta proprietate din portofoliul sau. Este vorba despre un teren intr-o zona extrem de cautata, care are suprafata de 35. 644 mp. Terenul este situat in Bucuresti, Sos. Vergului .

il da in judecata! Mirel Radoi a facut anuntul momentului acum: Gata!

Dupa cele trei infrangeri consecutive pe care Romania le-a suferit la ultima actiune, Mirel Radoi a fost criticat din toate directiile. Selectionerul a acceptat multe dintre reprosurile care i-au fost aduse. Dar au fost si cazuri in care considera ca s-a mers prea departe. Iar unul dintre contestatarii care au sarit calul in opinia lui .

Va deveni tatic pentru a doua oara. Vedeta PRO TV a facut anuntul La Maruta

Vedeta PRO TV va deveni tatic pentru a doua oara. Sotia lui este insarcinata in cinci luni si va aduce pe lume tot o fetita. Acestia sunt casatoriti de cinci ani, insa sunt intr-o relatie de zece ani. Vedeta PRO TV va deveni tatic pentru a doua oara Adrian Nartea si sotia lui Alina Ferinceac .

Ce se intampla cu misterioasa Planeta 9. Astronomii au facut anuntul important

Celebra publicatie stiintifica Space. com vorbeste intr-un articol despre gasirea Planetei 9 care necesita examinarea imaginilor telescopului intr-o lumina diferita. Publicatia mai relateaza ca astronomii verifica o noua tehnica care ar putea ajuta la gasirea planetei. Unii cercetatori cred Planeta 9 se ascunde nedescoperita in sistemul exterior extrem, dincolo de orbita lui Pluto. Exista cu adevarat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )