Libnet.ro
UNICEF

08:45

Adevar infiorator despre olandezul suspectat ca a ucis fetita din Gura Sutii. Dezvaluirea fostei iubite

Playtech Playtech,
Adevar infiorator despre olandezul suspectat ca a ucis fetita din Gura Sutii. Dezvaluirea fostei iubite

Olandezul suspectat ca a ucis fetita din Gura Sutii a mai comis astfel de fapte si in trecut. Este marturia cutremuratoare facuta de fosta logodnica a acestuia, care nu este surprinsa de oroarea comisa. Barbatul a fost condamnat pentru mai multe infractiuni, dar femeia sustine ca nu stia despre trecutul lui in perioada in care . continuă pe Playtech

UPDATE Olandezul suspectat ca a ucis fetita din Dambovita s-a sinucis El ar fi intrat intentionat cu masina intr-un camion

Procuratura din provincia olandeza Brabantul de Nord a confirmat sinuciderea cetateanului olandez suspectat de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita, relateaza presa locala. Autoritatile olandeze au transmis ca barbatul ar fi intrat intentionat cu masina intr-un camion pe o sosea din zona Escharen, sud-estul Olandei.

UPDATE Olandezul suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru omor calificat, rapire si agresiune sexuala - surse

Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru trei infractiuni - omor calificat, lipsire de libertate prin rapire si agresiune sexuala, potrivit unor surse judiciare. Fetita de 11 ani din Gura Sutii a fost data disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala, iar duminica a fost gasita moarta pe un camp din apropierea localitatii.

C.T.P, mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii: A vazut la Dinca

P a transmis un mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe Mihaela, fata de 11 ani din Gura Sutii, judetul Dambovita. P, mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, cazul Mihaelei, fetita de 11 ani din Gura Sutii, .

in 2012, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Adriana aparea in direct la televizor. Gestul incredibil facut de barbat i-a uimit pe oameni (VIDEO)

In 2012, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Adriana, fata de 11 ani, rapita si ucisa in judetul Dambovita, aparea in direct la televizor. Gestul incredibil facut de barbat i-a uimit pe oameni. Mai.

Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita s-a sinucis. Barbatul care se presupune ca a sugrumat-o pe minora s-ar fi aruncat in fata trenului, conform surse din politia romana, citate de g4media. ro. Acesta s-ar fi aflat in Olanda. Olandezul, suspect principal in uciderea fetei de 11 ani din Gura .

Informatii socante despre olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Ce spune fosta iubita a barbatului

Fosta iubita a ucigasului fetitei de 11 ani din Dambovita spune ca barbatul a fost condamnat de mai multe ori pentru pedofilie in Olanda. Femeia a povestit ca a fost ceruta in casatorie de acesta du.

Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii! Detaliu terifiant

O fetita de 11 ani din satul Gura Sutii, Dambovita, a disparut vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Copila a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp, duminica, pe un camp. Un cetatean olandez, principalul suspect. Noi imagini cu masina barbatului. Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a .

Olandezul suspectat de uciderea fetei din Gura Sutii a fugit din Romania imediat dupa crima. Autoritatile olandeze spun ca ar fi vorba despre un pedofil

Principalul suspect in cazul uciderii Adrianei Fieraru, de 11 ani, un cetatean olandez, a reusit sa fuga din tara imediat dupa ce ar fi omorat-o pe fata si ar fi ascuns-o intr-un lan de porumb de la marginea localitatii dambovitene Produlesti.

Amanunte inedite despre olandezul, care este principalul suspect in cazul rapirii si uciderii Adrianei. Barbatul venea in fiecare an in Romania, din 2016

Amanunte inedite despre olandezul pedofil, considerat principalul suspect in cazul rapirii si uciderii Adrianei, fetita de 11 ani din Dambovita. Se pare ca barbatul venea in fiecare an, din 2016, dupa cum.

Imagini cu olandezul suspectat de uciderea fetitei din Dambovita in timp ce paraseste Romania

Barbatul de 47 de ani din Olanda suspectat ca ar fi omorat-o pe copila de 11 ani din Dambovita a fost surprins de camerele supraveghere din aeroportul Otopeni in momentul plecarii din Romania. Sambata, 21 septembrie, cu o zi inainte ca anchetatorii sa descopere trupul neinsufletit al micutei Adriana pe camp, olandezul pleaca din Romania la bordul unui avion cu destinatia Amsterdam.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )