Libnet.ro
UNICEF

05:00

Amanunte inedite despre olandezul, care este principalul suspect in cazul rapirii si uciderii Adrianei. Barbatul venea in fiecare an in Romania, din 2016

Antena3 Antena3,
Amanunte inedite despre olandezul, care este principalul suspect in cazul rapirii si uciderii Adrianei. Barbatul venea in fiecare an in Romania, din 2016

Amanunte inedite despre olandezul pedofil, considerat principalul suspect in cazul rapirii si uciderii Adrianei, fetita de 11 ani din Dambovita. Se pare ca barbatul venea in fiecare an, din 2016, dupa cum. continuă pe Antena3

Cine este principalul suspect in cazul uciderii fetitei de 11 din Dambovita. Corpul fetei prezinta urme de violenta

Corpul fetei de 11 ani din localitatea damboviteana Gura Sutii, care a fost gasita decedata duminica, prezinta urme de violenta, iar politistii au un cerc de suspecti, informeaza IPJ.

Reactie oficiala a Ambasadei Olandei in Romania, la cazul din Dambovita in care un cetatean olandez este principalul suspect de crima

Ambasada OIandei in Romania a avut o prima reactie oficiala la cazul din Dambovita, in care un cetatean olandez este principalul suspect de rapire si uciderea unei fetite de 11 ani. Cu mare.

Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita s-a sinucis. Barbatul care se presupune ca a sugrumat-o pe minora s-ar fi aruncat in fata trenului, conform surse din politia romana, citate de g4media. ro. Acesta s-ar fi aflat in Olanda. Olandezul, suspect principal in uciderea fetei de 11 ani din Gura .

Ultima ora! Cetateanul olandez, principalul suspect in cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis

Cetateanul olandez, principalul suspect in cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis. Barbatul s-a aruncat in fata unui TIR. Informatiaa venit de la politistii olandezi, care il aveau sub.

Ultima ora! Criminalul olandez, principalul suspect in cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis

Criminalul olandez, principalul suspect in cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis.

Olandezul care i-ar fi curmat viata Adrianei putea fi oprit sa paraseasca Romania

Olandezul care i-ar fi curmat viata Adrianei putea fi oprit sa paraseasca Romania. Procurorii aveau suficiente probe pentru a-l retine inainte sa se imbarce pe aeroportul Otopeni, sustine avocatul Maria Vas.

La 62 de ani, iti taie respiratia: care este secretul modelului trecut de prima tinerete

Cei mai multi dintre noi asociaza ideea de model cu o tanara care, in cazuri exceptionale, se apropie de varsta de 30 de ani. Se pare insa ca exista exceptii de la regula de peste 60 de ani. Cazul lui Yazemeenah Rossi a facut inconjurul lumii, in contextul in care, vedetele de peste 60 de .

Noi informatii despre olandezul care ar fi ucis-o pe fetita din Dambovita: Barbatul venea in Romania inca din anul 2016

Ies la iveala noi informatii despre cetateanul olandez, considerat principalul suspect in cazul uciderii unei fetite din judetul Dambovita, si care ulterior s-a sinucis pe o sosea din.

Primele imagini cu copila ucisa din Dambovita, in masina olandezului, principalul suspect de pedofilie si crima

Au aparut primele imaginicu masina pe care a folosit-o olandezul suspectat ca a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede masina de teren care.

Dezvaluiri in cazul fetitei ucise. Principalul suspect in acest caz a parasit tara!

Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca exista un suspect principal, un cetatean strain, in cazul fetitei de 11 ani din comuna Gura Sutii, disparuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )