Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

B1 B1,
Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Fuego a dezvaluit ca are probleme cu inima, suferind de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a confruntat si tatal sau. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune,. continuă pe B1

Ce drama! Medicii au facut anuntul SOC: Da, din pacate, este vorba de Gabriela Cristea si Madalin Ionescu...

Atunci cand lucrau la Kanal D, Gabriela Cristea si Madalin Ionescu s-au imbolnavit. Astfel, din cauza stresului si a programului pe care l-au avut, Gabriela Cristea a povestit ca a inceput sa aiba probleme cu.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Smiley...

Smiley organizeaza in fiecare an un concert-eveniment la Arenele Romane din Capitala. Pregatirile pentru eveniment dureaza cateva luni bune dar, cu toate acestea, artistul nu castiga niciun ban de pe urma.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer se confrunta cu probleme financiare dupa operatia pe care a suferit-o la rinichi, in ajutor ei sarind prietenul ei de-o viata, Alexandru Arsinel. Cantareata a anuntat, recent, ca, in ciuda.

FUEGO trece prin CLIPE GRELE! Medicii au facut anuntul trist: Poate face INFARCT oricand! Fanii se roaga NEiNCETAT

Paul Surugiu, pe numele sau de scena Fuego,a marturisit recent ca tatal sau a murit in urma unui infarct. Din nefericire, artistul a recunoscut ca sufera de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a.

O veste soc bulverseaza lumea mondena! Medicii au confirmat: Din pacate este vorba de Catalin Botezatu...

Catalin Botezatu are un program extrem de incarcat, in ciuda problemelor grave de sanatate. Pana la varsta de 51 de ani, designerul a suferit trei preinfarcturi si are montate la inima cinci stenturi si.

Lumea muzicii populare este in STARE DE SOC: Din pacate este vorba de indragita Maria Ciobanu...

Interpreta de muzica populara Maria Ciobanu trece prin clipe grele dupa ce starea de sanatate a sotului sau s-a agravat. Astfel, Mircea Cimpeanu are nevoie de ingrijire permanenta, semn ca cei doi nu se vor.

O noua TRAGEDIE zguduie muzica romaneasca! Fanii lui HORIA MOCULESCU sunt devastati! Fiica acestuia a facut anuntul trist...

Fiica lui Horia Moculescu, Nidia Moculescu, trece prin momente cumplite. Aceasta si-a pierdut cainele, iar aceasta veste a intristat-o foarte mult. Cainele acesteia, Max, a murit, iar Nidia a decis sa ii.

VESTEA TRISTA A ZILEI! Oana Lis se roaga NEiNCETAT! Din pacate e vorba chiar despre VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit pentru o emisiune TV ca a trecut printr-un moment foarte dificil in trecut si ca s-a gandit chiar sa-si puna capat zilelor. Sotia fostului primar al Capitalei era complexata de faptul.

Dupa moartea Stelei Popescu, Romania e zguduita de o noua drama: Da, din pacate e vorba chiar de indragitul Alexandru Arsinel...

Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale de scena, Stela Popescu, iar problemele de sanatate ale sotiei sale i-au agravat starea. Actorul a evitat cateva luni sa apara in spatiul public,.

Varsta de pensionare s-a schimbat, Curtea Constitutionala tocmai a facut ANUNTUL SOC: Cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat!

Varsta de pensionare s-a schimbat, Curtea Constitutionala tocmai a facut ANUNTUL SOC: Cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat! Femeile vor putea continua sa munceasca pana la varsta de 65 de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )