Libnet.ro
UNICEF

22:45

Adevarul despre asteroidul care se indreapta acum spre Terra. Exista vreun risc de impact?

Antena3 Antena3,
Adevarul despre asteroidul care se indreapta acum spre Terra. Exista vreun risc de impact?

NASA anunta ca un asteroid care se apropie de Pamant are sanse de 0,41% sa ne loveasca planeta. Asteroidul 2018VP1 ar urma sa treaca pe langa Pamant pe 2 noiembrie, inaintea alegerilor prezidentiale din SUA. continuă pe Antena3

Unde a plecat, de fapt, Anca Turcasiu dupa divort. Adevarul despre despartirea de sot

Desi in urma cu cateva luni vorbea intr-un interviu pentru Antena Stars despre secretul casniciei de peste 22 de ani, neprevazutul a intervenit, iar divortul nu s-a lasat asteptat. in jurul motivului care a dus la separare inca planeaza controversa. Cert este ca actrita s-a mutat din paradisul de la Corbeanca la Bucuresti, apoi a .

Adevarul despre nunta lui Dan Alexa. Rasturnare de situatie!

Dupa ce au aparut o serie de zvonuri privitor la o posibila casatorie, fostul fotbalist, Dan Alexa a intrat in vizorul presei. Cu toate ca este divortat de prima lui sotie, cu care are doi copii, multa lume si-a dorit sa il vada din nou intr-o relatie. Antrenorul a dezvaluit care este realitatea in cazul .

Lidia Buble, adevarul despre trecutul ei. Ce a facut cand avea doar 18 ani

Lidia Buble a spus tot adevarul despre trecutul ei, despre ce a facut pe cand avea doar 18 ani. Lidia Buble a povestit debutul in muzica, care a avut loc in urma cu aproximativ 6 ani. Prima ei piesa a fost Noi simtim la fel, melodie lansata impreuna cu Adrian Sina. Lidia Buble a spus .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )