Libnet.ro
UNICEF

07:15

Romania, a treia cea mai buna destinatie din lume pentru munca la distanta

Adevărul Adevărul,
Romania, a treia cea mai buna destinatie din lume pentru munca la distanta

Romania este a treia cea mai buna destinatie pentru angajatii si liber-profesionistii care vor sa lucreze de la distanta, potrivit unui nou clasament global publicat recent. continuă pe Adevărul

Cea mai scumpa ciocolata din lume costa 260$. Secretul ei: ce ingredient misterios contine

Daca esti fan dulciuri, atunci trebuie sa afli care este cea mai scumpa ciocolata din lume. Costa 260 de dolari un baton de 50 de grame iar secretul sau este un ingredient misterios. Cea mai scumpa ciocolata din lume Daca rafturile supermarketurilor abunda de tot felul de tablete de ciocolata la preturi diferite, batonul de .

Turcan: Cea mai mare pensie din Romania este 78.634 de lei

Cea mai mare pensie din Romania este 78. 634 de lei, din care 5. 205 lei din contributivitate si 73. 429 de lei din criterii favorizante obtinute din mai multe legi, a anuntat la Digi24 ministrul Muncii Raluca Turcan.

Top 30 cei mai bogati oameni din lume

De la an la an, mai multe publicatii internationale alcatuiesc topul celor mai bogati oameni din lume. Desi acestia sunt, in majoritate, aceiasi, in ultimii ani au aparut jucatori noi care au crescut rapid si si-au asigurat o pozitie pe podium.

Cat costa revenirea la scoala a celor mai saraci copii din lume - studiu

Temerile ca vom avea o generatie pierduta in cele mai sarace tari din lume pot fi inlaturate prin investitii de 50 miliarde de dolari, o garantie ca 136 milioane de copii se vor putea intoarce la scoala, potrivit unui studiu al Salvati Copiii. Aceasta inseamna un cost de 370 de dolari pentru fiecare elev, cel putin in 59 dintre cele mai sarace tari din lume.

BURSA DE VALORI BUCURESTI ANUNTA RECORD DE TRANZACTIONARE IN 2020: Aproape 18,3 miliarde lei, cea mai ridicata valoare din istoria bursei romanesti

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a anuntat astazi un record absolut de tranzactionare realizat in 2020, cand investitorii prezenti pe bursa romaneasca au tranzactionat instrumente financiare in valoare totala de 18,3 miliarde lei, echivalentul a 3,77 miliarde euro, cea mai ridicata valoare din istoria bursei romanesti, relateaza news. ro.

PwC: Economia mondiala va creste cu 5 la suta in 2021 - cea mai rapida crestere din secolul XXI

Economia mondiala va creste cu 5 la suta in 2021, aceasta urmand a fi cea mai rapida crestere anuala.

Cum arata cea mai lunga cladire din Europa, vazuta drept un laborator al diversitatii sociale: Aici nu exista rasism

Cea mai lunga cladire din Europa se afla in Elvetia si este un laborator al diversitatii sociale, unde traiul in colectivitate este o realitate.

Piata PC-urilor a avut cea mai mare crestere din ultimii 10 ani

Pandemia a adus producatorilor de PC-uri o crestere nesperata anul trecut, dupa mai multi ani de probleme si declin.

Sheldon Adelson, figura controversata a politicii americane si unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a murit la varsta de 87 de ani

Mogulul american al cazinourilor Sheldon Adelson, unul dintre cei mai bogati oameni din lume si un sustinator puternic al presedintelui republican Donald Trump, a decedat marti la varsta de 87 de ani, anunta Reuters.

Unde gasesti cel mai ieftin curent electric in Romania. Ei promit factura cea mai mica

O companie romaneasca, furnizor de energie in special pentru clientii comerciali, are acum cea mai buna oferta de pe piata la energia electrica pentru consumatori, peste cea a Hidroelectrica. Unde gasesti cel mai ieftin curent electric in Romania Este vorba despre Getica 95 Com, care ofera un pret al energiei active de 0,24 leikWh, pentru .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2828 seconds )