Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ce spune psihologul despre profesorul care si-a sarutat pasional eleva in clasa: Nu este doar un sarut, ci initierea unui act sexual

Antena3 Antena3,
Ce spune psihologul despre profesorul care si-a sarutat pasional eleva in clasa: Nu este doar un sarut, ci initierea unui act sexual

Semnal de alarma dupa imaginile socante in care un profesor saruta o eleva in fata clasei. Efectele psiho-emotionale asupra copiilor sunt devastatoare, iar cazul de la Sighetul Marmatiei nu este izolat,. continuă pe Antena3

Explicatia halucinanta oferita de profesorul care a fost surprins sarutandu-si eleva in clasa

Profesorul care a fost surprins in imagini in timp ce saruta o eleva de clasa a noua sub ochii colegilor are o explicatie halucinanta pentru gestul sau: incerca sa o sustina moral. Profesorul sustine ca.

VIDEO Cum s-a aparat profesorul care a sarutat o eleva de 15 ani in fata clasei. Fata era mai sensibila, iar el a vrut doar s-o incurajeze

Profesorul de engleza care a sarutat o eleva in fata clasei sustine ca a vrut doar sa o incurajeze, pentru ca adolescenta ar fi fost timida. Cadrul didactic a demisionat in urma scandalului declansat la Liceul Tehnologic Forestier din Sighetu Marmatiei.

Eroul Zilei: Dragos Mocanu, profesorul care modeleaza campioni

Dorinta si daruire sunt cuvintele care caracterizeaza un profesor de sport care a reusit ceea ce pentru altii parea aproape imposibil. Si anume, aducerea la nivelul de campioni a unor copii care nu.

Sumudica a facut ANUNTUL. Ce spune antrenorul despre VENIREA la FCSB

Marius Sumudica a vorbit despre variantavenirii la echipa finantata de Gigi Becali. El nu va ajunge la Bursaspor, omul care il voia neaparat pierzand alegerile pentru sefia clubului. Tehnicianul.

Ce spune Netflix despre presupusa ofera primita de Elena Udrea

Netflix a reactionat dupa ce Elena Udrea a afirmat intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor ca Netflix i-ar fi propus sa faca un serial despre ea. Reprezentantii companiei au declarat, la solicitarea.

Ce spune Netflix despre presupusa oferta pentru un film primita de Elena Udrea

Netflix a reactionat dupa ce Elena Udrea a afirmat intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor ca Netflix i-ar fi propus sa faca un serial despre ea. Reprezentantii companiei au declarat, la solicitarea.

Tudorel Toader, despre cei care contesta decizia CCR: O fac ori din necunoastere, ori din interese. Ma astept ca Iohannis sa o respecte

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a salutat decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi din fruntea DNA numindu-o drept o revenire la normalitate. Acesta a acuzat ca cei care acum contesta.

Academia SRI, anunt IMPORTANT despre ancheta care l-a vizat pe Teodorovici

Rectorul Academiei Nationale de Informatii a anuntat ca ancheta cu privire la ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, este in curs. Adrian Ivan, rectorul cademiei SRI, a vorbit, luni, despre conditiile de.

Dezvaluiri INCENDIARE despre femeile care au ajuns in DORMITORUL lui Nicu Ceausescu. Ce s-a intamplat cu ele

Familia Rus din Sibiu a fost aproapiata de Nicu Ceausescu in oaza de liniste pe care fiul dictatorului Nicolae Ceausescu si-a construit-o in Marginimea Sibiului, pe vremea cand acesta era prim-secretar al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )