Libnet.ro
UNICEF

18:45

Adevarul despre modul in care Liviu Dragnea ar fi pierdut sefia Camerei Deputatilor. Cine va transa subiectul

Antena3 Antena3,
Adevarul despre modul in care Liviu Dragnea ar fi pierdut sefia Camerei Deputatilor. Cine va transa subiectul

Fostul presedinte al CCR, Augustin Zegrean, a declarat pentru Mediafax despre scandalul din Parlament ca intotdeauna cand s-au schimbat presedintii de Camere a fost cu scandal si cu urlete si ca probabil. continuă pe Antena3

Gigi Becali, atac fara menajamente la seful PSD: Tara romaneasca este acaparata de mafie cu cel mai mare gangster in fruntea ei, Liviu Dragnea!

Patronul FCSB, Gigi Becali, a lansat un atac dur la adresa sefului PSD, Liviu Dragnea, pe care il acuza ca a subjugat Romania.

Procesul lui Liviu Dragnea a fost amnat pentru 14 ianuarie / Se amna si dosarele lui Toni Grebla, Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc si Sebastian Ghita

Procesul in care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu si care se afla in apel la completul de 5 judecatori de la instanta suprema a fost amanat pentru 14 ianuarie. inalta Curte a decis, de altfel, amanarea a 25 de dosare de la completurile de 5 judecatori, intre care cele in care sunt judecati Victor Ponta, Toni Grebla, Sebastian Ghita, Cristian Rizea, Viorel Hrebenciuc si Tudor Chiuariu. Situatia este consecinta deciziei luate in noiembrie de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Acestia au admis cererea liderului PSD de a anula decizia instantei supreme privind tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori.

Procesul lui Liviu Dragnea: Termen fara miza la Curtea Suprema

Termen fara miza la Curtea Suprema unde se judeca procesul in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. Cel mai probabil, procesul se va amana, avand in.

UPDATE // Discutii aprinse in Camera Deputatilor. Opozitia a cerut demiterea lui Liviu Dragnea. Sedinta a fost suspendata

Deputatii PSD au fost convocati de urgenta pentru a se opune incercarilor opozitiei de a modifica regulamentul Camerei Deputatilor, cu scopul ulterior de a-l inlatura pe Liviu Dragnea de la sefia Camerei.

Circ in Parlament. Opozitia forteaza schimbarile lui Liviu Dragnea si Florin Iordache din functiile de la Camera Deputatilor

PSD si ALDE au pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, iar opozitia forteaza schimbarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si cea a vicepresedintelui Florin Iordache. PNL a.

Liviu Dragnea, despre inghetarea salariilor: Nu stie nimeni de la Guvern

Liviu Dragnea a comentat documentele aparute prin care Guvernul pune la cale inghetarea veniturilor bugetarilor in 2019 la nivelul lunii decembrie 2018. insa, liderul PSD spune ca nu e vorba de nicio.

Liviu Dragnea, despre pierderea majoritatii in Camera Deputatilor: Nu ma pricep bine la aritmetica

Liviu Dragnea intrebat despre pierderea majoritatii din Camera Deputatilor a raspuns ironic. Nu ma pricep bine la aritemtica, nu sunt pregatit acum. Despre prezenta redusa a social-democratilor din plenu.

Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache AU FOST REVOCATI de la conducerea Camerei Deputatilor (VIDEO)

Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache au fost revocati de la conducerea Camerei Deputatilor. Totul, dupa o sedinta cu scandal in care liberalii au cerut revocarea presedintelui acestui for,.

Toate procesele completurilor de 5 judecatori, inclusiv cel al lui Liviu Dragnea, amanate

Inalta Curte de Casatie si Justitie are programat, luni, un nou termen de judecata in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni.

Termen la inalta Curte in dosarul lui Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie are programat, luni, un nou termen de judecata in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )