Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fermier, despre pesta porcina: E un masacru de nedescris! Cineva a fost delasator sau hot si platesc altii...

B1 B1,
Fermier, despre pesta porcina: E un masacru de nedescris! Cineva a fost delasator sau hot si platesc altii...

Marturie cutremuratoare a unui fermier dintr-o localitate aflata la numai 25 de kilometri distanta fata de un nou focar de pesta porcina africana. Sorin Tiberiu Hategan a sustinut ca totul este un masacru de. continuă pe B1

Specialist, despre pesta porcina: Oamenii tot plimba porcii ca pe animale de companie de colo-colo. Ne rugam zi si noapte sa nu avanseze epidemia

Autoritatile din Ialomita spun ca nu mai stiu ce sa faca pentru a tine situatia sub control si pentru a-i convinge pe oameni sa respecte masurile impuse.

Suspiciune de pesta porcina africana in satul Vames. judetul Galati. Probele au fost trimise la Bucuresti

Daca se va confirma, acesta ar fi al patrulea caz de pesta porcina africana din judetul Galati. Primele trei au fost descoperite in urma cu cateva saptamani in localitatea Suceveni doua in sat si unul la o stana), unde au fost ucisi preventiv circa 200 de porci.

Comisie solicitata la cea mai mare ferma de porci din Romania, unde a fost confirmata pesta porcina africana

Patronul SC TEBU Consult Braila, cea mai mare ferma de porci din Romania, a doua ca marime din Europa, unde sambata a fost confirmata existenta virusului de pesta porcina africana, a cerut intrunirea unei co.

Pesta porcina africana, confirmata la o mare ferma din Braila. Toti cei 35.000 de porci vor fi sacrificati

In ferma lui Gheorghe Caruz din Tichilesti, judetul Braila, a fost confirmat un focar de pesta porcina africana. Ferma are in acest moment 35. 000 de porci. Toti vor fi sacrificati, informeaza.

Inventivitatea infractorilor: veterinari falsi, in halate albe, au luat porcii oamenilor din zone in care nu a ajuns inca pesta porcina

Pesta porcina le-a dat idei escrocilor. in Dambovita s-au inregistrat cazuri de oameni imbracati in alb si cu masti la gura, care au venit sa le ia porcii localnicilor pentru o presupusa efectuare a unor teste medico-veterinare, fiindca ar fi aparut in sat temutul virus al pestei porcine.

Taranii din Dambovita, speriati de pesta porcina, chiar daca virusul n-a ajuns in zona. Multi suna sa intrebe daca e voie sa taie porcul

Pesta porcina a bagat spaima in taranii din Dambovita, desi judetul nu este afectat, deocamdata, de raspandirea viruslui. Oamenii suna la Directia Sanitara Veterinara DSV) pentru a intreba daca au voie sa isi taie propriul porc. Medicii ii sfatuiesc insa sa nu ii taie in perioada aceasta, in care virusul se raspandeste rapid.

Pesta porcina se intinde amenintator: 725 de focare oficiale

Pesta porcina afecteaza tot mai multe ferme si gospodarii de pe cuprinsul intregii tari. Autoritatile promit multe, dar deocamdata nu reusesc sa stopeze raspandirea focarelor, opozitia politica cere demisii, oamenii de afaceri si taranii se uita lung si fluiera a paguba. Masurile menite sa izoleze focarele, unele extreme - cum ar fi arderea recoltelor pe unde au trecut mistretii, nu sunt agreate de toti cei implicati, fapt ce pune si mai multe paie pe focul acestui scandal.

Cea mai noua escrocherie din Romania. Cum este folosita pesta porcina de indivizi cu multa imaginatie

Escrocii profita de haosul produs de peste porcina. Veterinari falsi, imbracati cu halate albe, merg in satele unde nu au fost semnalate cazuri de pesta si confisca porcii din curtile oamenilor sub.

Un nou focar de pesta porcina africana a fost inchis la Satu Mare

Focarul a fost depistat in luna iulie a acestui an, in localitatea Sarauad. Oficialii DSVSA apreciaza modul in care cetatenii au inteles si sustinut activitatea de eradicare a virusului.

Veste teribila: Pesta porcina a fost confirmata la cea mai mare ferma din Romania. 140.000 de porci vor fi eutanasiati

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania si a doua ca marime din Europa. Este vorba de SC TEBU Consult Braila, unde exista un efectiv de aproximativ 140. 000 de porci.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )