Libnet.ro
UNICEF

11:15

Adevarul despre vorba din popor: Nu sta in curent ca racesti - Ce ti se intampla de fapt intr-o asa situatie

Adevărul Adevărul,
Adevarul despre vorba din popor: Nu sta in curent ca racesti - Ce ti se intampla de fapt intr-o asa situatie

Atat gripa, cat si raceala sunt viroze respiratorii care pot fi confundate usor. Raceala afecteaza organismul pe o durata mai scurta si intr-un mod mai putin agresiv, iar gripa are o durata de manifestare mai lunga si poate prezenta episoade severe. continuă pe Adevărul

Adevarul despre vorba din popor: Nu sta in curent, ca racesti - Ce ti se intampla, de fapt, intr-o asa situatie

Gripa si raceala sunt viroze respiratorii care pot fi confundate usor. Raceala afecteaza organismul pe o durata mai scurta si intr-un mod mai putin agresiv, iar gripa are o durata de manifestare mai lunga si poate prezenta episoade severe.

Christian Ciocan, despre evenimentele din 10 august: Jandarmeria nu trebuie nici aparata, nu trebuie nici injurata

Federatia Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania Al. Cuza asteapta ca Parchetul Militar sa efectueze cercetari si sa informeze in timp real opinia publica despre evenimentul din 10 august,.

Adevarul Live, ora 20.00. Mihai Ghimpu, despre protestele din Chisinau si interventia in forta a politiei la manifestatia unionistilor

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 3 septembrie, de la ora 20. Presedintele PL va vorbi despre protestele din ultima perioada de la Chisinau, fiind vorba de manifestatiile stradale ale opozitiei proeuropene, dar si cele ale unionistilor, in ambele cazuri evenimentele soldandu-se cu interventia in forta a mascatilor.

Dancila, despre conflictul din PSD: Nu pot sa spun ca cineva minte, dar cnd acuzi trebuie sa ai probe concludente / Carmen Dan: S-a transat n CEx

Premierul Viorica Dancila a sustinut ca nu este vorba despre un conflict in partid, intre Carmen Dan si Gabriela Firea, ci doar pareri diferite care sunt absolut normale. Ea a mai spus ca nu poate afirma ca cineva minte in acest context, dar atunci cand acuzi trebuie sa ai probe concludente.

Adevarul despre pesta porcina. Ce se intampla cu virusul pe plan mondial

Gripa porcina a ajuns in China, unde traiesc jumatate din porcii din intreaga lume. Fermierii din Estonia platesc deja pretul, scrie cotidianul britanic The Guardian. Ott Saarevali, proprietarul unei firme.

Adevarul despre vinovatii raspandirii pestei porcine africane

Dorin Cojocaru, presedintele Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui APRIL) relateaza cateva posibilitati de raspandire a virusului pestei porcine, desi intr-o ferma de porci industriala,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )