Libnet.ro
UNICEF

07:30

ADEVARUL a iesit la iveala, dupa 28 de ani! Care a fost ULTIMA DORINTA a lui Freddie Mercury? Ne-a cerut sa il ducem...

B1 B1,
ADEVARUL a iesit la iveala, dupa 28 de ani! Care a fost ULTIMA DORINTA a lui Freddie Mercury? Ne-a cerut sa il ducem...

Freddie Mercury ar fi avut o ultima dorinta inainte de moarte, iar aceasta a fost facuta publica la 28 de ani de la moartea muzicianului. continuă pe B1

Evenimentul Zilei, varianta tiparita, se inchide de la 1 ianuarie dupa 28 de ani de la prima aparitie

Evenimentul Zilei, varianta tiparita, se va inchide de la 1 ianuarie 2020, dupa 28 de ani de la prima aparitie. Informatia a fost confirmata de proprietarul EVZ, Dan Andronic.

DUPA 28 DE ANI: Evenimentul Zilei isi inceteaza aparitia in varianta tiparita

Evenimentul Zilei isi va inceta aparitia in varianta tiparita la 1 ianuarie 2020, dupa 28 de ani. Proprietarul, jurnalistul Dan Andronic, a subliniat, intr-o postare pe Facebook, ca un ziar reprezinta o afacere care supravietuieste doar daca cineva da bani, iar aceasta decizie a fost luata pentru a nu mai sifona veniturile din online si evenimente pentru a subventiona printul.

Evenimentul Zilei, editia de print, se inchide dupa 28 de ani

Evenimentul Zilei, varianta tiparita, se va inchide de la 1 ianuarie 2020, dupa 28 de ani de la prima aparitie. Informatia a fost confirmata pentru G4Media. ro de proprietarul EVZ, Dan Andronic, care a precizat.

Evenimentul Zilei, varianta tiparita, se inchide de la 1 ianuarie dupa 28 de ani de la prima aparitie

Evenimentul Zilei, varianta tiparita, se va inchide de la 1 ianuarie 2020, dupa 28 de ani de la prima aparitie. Informatia a fost confirmata pentru G4Media. ro de proprietarul EVZ, Dan Andronic, care a precizat ca echipa de circa 35-40 de jurnalisti.

Evenimentul Zilei in varianta print se inchide, dupa 28 de ani. Ce se intampla cu angajatii

Evenimentul Zilei, varianta tiparita, se inchide de la 1 ianuarie 2020, dupa 28 de ani de la primul numar publicat. Echipa de jurnalisti care lucreaza pentru ziar isi va continua activitatea in redactia online. Motivul pentru care ziarul se inchide are legatura cu scaderea tirajului in ultimii ani, un fenomen cu care se confrunta toate .

O fetita de 12 ani a murit intoxicata, dupa ce ambulanta care a venit pentru frate ei ar fi refuzat sa o ia la spital

O fetita de 12 ani din Valcea a murit intoxicatacu monoxid de carbon, dupa ce ambulanta care a fost chemata pentru fratele ei a refuzat sa o transporte si pe ea la spital. Fetita ar fi intrat in stop .

Un tanar din Pitesti a fost arestat dupa ce a agresat sexual o adolescenta, in scara unui bloc

Un tanar in varsta de 19 ani a fost retinut miercuri, dupa ce a fost reclamat la politie de o eleva minora. Fata le-a povestit oamenilor legii ca individul a profitat de faptul ca se aflau singuri in scara blocului si a pipait-o in zonele intime.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )