Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vine PRAPADUL! Romania, LOVITA de cea mai cumplita IARNA din ultimii 30 de ani! ANUNTUL care iNGROZESTE TARA!

B1 B1,
Vine PRAPADUL! Romania, LOVITA de cea mai cumplita IARNA din ultimii 30 de ani! ANUNTUL care iNGROZESTE TARA!

Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza pentru aceasta iarna. CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR! BURSUCU E iN STARE DESOC! IMAGINI DRAMATICE) Potrivit. continuă pe B1

Vine URGIA peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! E stare de ALERTA

Mai sunt doar cateva ore pana intram in noul an. in caz ca aveti planuri mari pentru aceasta seara, trebuie neaparat sa tineti cont de conditiile meteo. Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza.

Cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna: Minus 21,6 grade Celsius, inregistrate la intorsura Buzaului(VIDEO)

Iarna in toata regula in tara. Statia meteo din intorsura Buzaului a inregistrat minus 21,6 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna. in anii anteriori, in zona intorsurii.

Romania, lovita de un val de aer polar chiar de Boboteaza. La ce fenomene extreme sa ne asteptam

Romania va fi lovita din plin de un val de aer polar chiar in ziua Bobotezei. Vremea incepe sa se inrautateasca in intervalul mentionat. Care vor fi minimele zilelor ce urmeaza? Romania, lovita de un val de aer polar de Boboteaza Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta o avertizare e cod galben in .

in ce conditii traiesc Adriana Iliescu si fiica ei Eliza, in apartamentul din Drumul Taberei. Ce pensie are cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania locuieste impreuna cu fiica ei, Eliza, intr-un apartament din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Chiar daca cele doua nu au conditii de trai tocmai bune, femeia spera sa ajunga sa isi vada fiica pe propriile picioare. Adriana Iliescu are in acest moment o pensie de 2. 000 de lei. Cea mai .

Faze tari: Unde si-a gasit inelul pierdut acum 62 de ani; Prima pisica clonata din lume, Copy Cat, a implinit 18 ani; Cea mai varstnica persoana din lume a implinit 117 ani

Cea mai varstnica persoana din lume a implinit 117 ani. Japoneza Kane Tanaka si-a prelungit recordul de cea mai in varsta persoana din lume, sarbatorindu-si duminica. Metode inedite de relaxare. Cursuri de yoga intr-o cafenea cu pisici. intr-o cafenea din statul american Missouri, obisnuitii casei nu sunt clientii care vin zilnic, ci cateva.

Ce pasiuni are cea mai batrana femeie din lume, care tocmai a implinit 117 ani

Kane Tanaka, cea mai batrana femeie din lume, a implinit venerabila varsta de 117 ani. Potrivit autoritatilor din Japonia, femeia s-a nascut prematur in 1903.

VIDEO Iranul publica primele imagini cu atacul asupra trupelor SUA si pretinde ca a ucis cel putin 80 de americani. Trump: Totul este bine! Avem cea mai puternica armata din lume

Televiziunea de stat din Iran sustine ca cel putin 80 de teroristi americani au fost ucisi in urma atacului cu 15 rachete lansate de Teheran asupra bazelor militare ale SUA din Irak, afirmand ca niciuna dintre rachete nu ar fi fost interceptate, scrie Reuters. Desi au difuzat imagini cu atacul, iranienii nu au prezentat insa niciun fel de dovada privind pierderile pe care le-ar fi inregistrat SUA. Trump sustine insa ca totul este bine si ca SUA au cea mai puternica armata din lume. Surse militare americane spun ca trupele au fost avertizate si au putut sa se adaposteasca din timp in buncare. 35: Jens Stoltenberg a spus miercuri ca NATO ar putea sa contribuie mai mult la stabilitatea regionala din Orientul Mijlociu. 55: Bagdadul a anuntat miercuri ca-l va convoca pe ambasadorul Iranului pentru incalcarea suveranitatii sale. 18:30 Donald Trump: Niciun american nu a fost ranit in atacurile de azi noapte17:42 Erdogan si Putin fac apel la retinere16:15 Presedintele Rohani: A fost limpede ca nu dam inapoi din fata Americii.

Dieta cu apa calda, cea mai simpla cura de slabire. Transformari uimitoare ale siluetei

Vrei sa slabesti? incepe prin a-ti detoxifia organismul, iar cea mai simpla metoda pentru a face acest lucru este consumul de apa calda. inlocuieste apa rece cu apa usor incalzita si vei vedea cum corpul tau se va transforma dupa doar cateva zile. Nu doar ca talia se va subtia semnificativ, insa vei scapa si de esentuale crampe sau dureri.

Cea mai mare bursa din India vrea sa se listeze

National Stock Exchange NSE), cea mai mare bursa de valori din India, s-a adresat in mod oficial autoritatii pietei nationale de capital Securities and Exchange Board of India) in vederea lansarii propriei oferte publice initiale, conform livemint. com.

Ciprian Tatarusanu: Cea mai grea parte cand stai pe banca este ca te doare spatele

Ciprian Tatarusanu a jucat intr-un singur meci de cand a ajuns la Olympique Lyon, dar nu mai face o tragedie din aceasta situatie. Mai mult, portarul nationalei Romaniei a glumit pe seama faptului ca este tot timpul rezerva, declarand ca cea mai grea parte cand stai pe banca este ca te doare spatele.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )