Libnet.ro
UNICEF

18:15

Adolescent de 17 ani, dus la spital dupa ce i-a explodat o petarda in fata

România Liberă România Liberă,
Adolescent de 17 ani, dus la spital dupa ce i-a explodat o petarda in fata

Un adolescent de 17 ani din judetul Constanta a fost transportat la spital miercuri, dupa ce o petar. continuă pe România Liberă

O noua victima a petardelor. Adolescent de 17 ani din Constanta, dus la spital de urgenta dupa ce i-a explodat un material pirotehnic in fata

Un adolescent de 17 ani din judetul Constanta a fost transportat la spital miercuri, dupa ce o petarda i-a explodat in fata, transmite news. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de.

Irina Rimes, primele imagini din spital, dupa operatie. Cum a fost surprinsa antrenoarea de la Vocea Romaniei

Irina Rimes a postat pe InstaFacebook imagini ale sale, care o infatiseaza la spital, dupa operatie. Se pare ca jurata de la Vocea Romaniei se simte mai bine, asta deducandu-se si imaginile la care a folosit un filtru amuzant. Artista a vrut astfel ca fanii ei sa stie ca a scapat cu bine din operatie.

O familie intreaga a ajuns la spital dupa ce a mancat o conserva de peste. Medicii trag un semnal de alarma!

O familie intreaga a ajuns la spital dupa ce membrii acesteia au consumat o conserva de peste.

Fiul lui Dumitru Tinu, dupa 17 ani de la moartea tatalui sau: Nu a fost victima unui banal accident de circulatie. A fost omorat!

Au trecut 17 ani de la decesul care a marcat peisajul media din Romania. Dumitru Tinu, fost director al ziarului Adevarul si presedinte al Clubului Roman de Presa, a murit la 1 ianuarie 2003, in urma unui grav accident rutier.

Tanar de 17 ani, spitalizat in prima zi din an. I-a explodat o petarda in fata

Accidentul s-a produs in prima zi din anul 2020. Tanarul a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

Licean in varsta de 17 ani, mort din cauza cancerului

Un adolescent, in varsta de 17 ani, din comuna Turburea, judetul Gorj, a fost rapus de cancer cu doar cateva zile inainte de trecerea intr-un nou an.

Cum arata Anna Lesko atunci cand a fost lansata in showbiz de Irinel Columbeanu. Ea avea doar 17 ani cand s-au indragostit

Celebra cantareata Anna Lesko s-a iubit in tineretea sa cu Irinel Columbeanu, cel care a lansat-o in showbiz. La vremea respectiva au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii 90. Iata cum aratau cei doi impreuna. Cum arata Anna Lesko pe vremea cand era cu Irinel Columbeanu Una dintre cele mai sexy cantarete,Anna .

Fetita in coma, tinuta cu orele la spital dupa ce ambulanta a ratat intalnirea cu elicopterul SMURD

Fetita de 11 ani ranita grav la cap in accidentul produs sambata in statiunea Baile Govora a plecat cu o salvare a Serviciului de Ambulanta Valcea catre un spital din Bucuresti la aproape cinci ore dupa producerea evenimentului rutier, timp in care aceasta a fost la UPU Valcea.

Incident socant in Timis. Un sofer transportat in stare grava la spital dupa ce s-a tamponat cu un tren

Traficul feroviar este blocat in zona haltei Giroc de langa Timisoara, dupa ce soferul unui autoturism a fost surprins de trenul Interregio care circula pe ruta Timisoara - Targu Mures, duminica dimineata, acesta fiind transportat in stare de inconstienta la spital.

Accident grav in Suceava. Patru persoane au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod

Patru persoane au fost ranite si transportate la spital in urma unui accident rutier produs, duminica, pe raza localitatii Corocaiesti - comuna Veresti, judetul Suceava, in care a fost implicat un autobuz, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucovina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )