Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tanar de 17 ani, spitalizat in prima zi din an. I-a explodat o petarda in fata

Adevărul Adevărul,
Tanar de 17 ani, spitalizat in prima zi din an. I-a explodat o petarda in fata

Accidentul s-a produs in prima zi din anul 2020. Tanarul a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale. continuă pe Adevărul

O noua victima a petardelor. Adolescent de 17 ani din Constanta, dus la spital de urgenta dupa ce i-a explodat un material pirotehnic in fata

Un adolescent de 17 ani din judetul Constanta a fost transportat la spital miercuri, dupa ce o petarda i-a explodat in fata, transmite news. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de.

Adolescent de 17 ani, dus la spital dupa ce i-a explodat o petarda in fata

Un adolescent de 17 ani din judetul Constanta a fost transportat la spital miercuri, dupa ce o petar.

Fiul lui Dumitru Tinu, dupa 17 ani de la moartea tatalui sau: Nu a fost victima unui banal accident de circulatie. A fost omorat!

Au trecut 17 ani de la decesul care a marcat peisajul media din Romania. Dumitru Tinu, fost director al ziarului Adevarul si presedinte al Clubului Roman de Presa, a murit la 1 ianuarie 2003, in urma unui grav accident rutier.

Licean in varsta de 17 ani, mort din cauza cancerului

Un adolescent, in varsta de 17 ani, din comuna Turburea, judetul Gorj, a fost rapus de cancer cu doar cateva zile inainte de trecerea intr-un nou an.

Cum arata Anna Lesko atunci cand a fost lansata in showbiz de Irinel Columbeanu. Ea avea doar 17 ani cand s-au indragostit

Celebra cantareata Anna Lesko s-a iubit in tineretea sa cu Irinel Columbeanu, cel care a lansat-o in showbiz. La vremea respectiva au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii 90. Iata cum aratau cei doi impreuna. Cum arata Anna Lesko pe vremea cand era cu Irinel Columbeanu Una dintre cele mai sexy cantarete,Anna .

Doua persoane arestate in Cipru dupa ce ar fi furat urna cu cenusa unui tanar de 19 ani mort intr-un accident

Un barbat si o femeie au fost arestati, luni, in Cipru, sub acuzatia ca ar fi furat urna continand cenusa unui tanar suedez, adusa de parintii sai pe insula mediteraneana pentru a o dispersa, scrie Agerpres, citand AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )