Libnet.ro
UNICEF

05:45

Fiul lui Dumitru Tinu, dupa 17 ani de la moartea tatalui sau: Nu a fost victima unui banal accident de circulatie. A fost omorat!

Antena3 Antena3,
Fiul lui Dumitru Tinu, dupa 17 ani de la moartea tatalui sau: Nu a fost victima unui banal accident de circulatie. A fost omorat!

Au trecut 17 ani de la decesul care a marcat peisajul media din Romania. Dumitru Tinu, fost director al ziarului Adevarul si presedinte al Clubului Roman de Presa, a murit la 1 ianuarie 2003, in urma unui grav accident rutier. continuă pe Antena3

O noua victima a petardelor. Adolescent de 17 ani din Constanta, dus la spital de urgenta dupa ce i-a explodat un material pirotehnic in fata

Un adolescent de 17 ani din judetul Constanta a fost transportat la spital miercuri, dupa ce o petarda i-a explodat in fata, transmite news. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de.

Adolescent de 17 ani, dus la spital dupa ce i-a explodat o petarda in fata

Un adolescent de 17 ani din judetul Constanta a fost transportat la spital miercuri, dupa ce o petar.

Cine este si cu ce se ocupa fosta iubita a lui Adi Sina. A fost la un pas sa devina sotia lui, dar l-a parasit fara regrete dupa patru ani

Au existat vremuri in care marea poveste de iubire a lui Adrian Sina ar fi putut sa se indrepte pana la altar, dar lucrurile n-au fost sa fie. Cei doi au incheiat socotelile dupa patru ani de relatie, iar cea care i-a fost alaturi artistului si-a vazut de propriul drum si viata. La fel s-a .

Licean in varsta de 17 ani, mort din cauza cancerului

Un adolescent, in varsta de 17 ani, din comuna Turburea, judetul Gorj, a fost rapus de cancer cu doar cateva zile inainte de trecerea intr-un nou an.

Cum arata Anna Lesko atunci cand a fost lansata in showbiz de Irinel Columbeanu. Ea avea doar 17 ani cand s-au indragostit

Celebra cantareata Anna Lesko s-a iubit in tineretea sa cu Irinel Columbeanu, cel care a lansat-o in showbiz. La vremea respectiva au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii 90. Iata cum aratau cei doi impreuna. Cum arata Anna Lesko pe vremea cand era cu Irinel Columbeanu Una dintre cele mai sexy cantarete,Anna .

VIDEO Glasgow Rangers, victorie in deplasare in derbiul Old Firm pentru prima oara dupa noua ani (2-1 vs Celtic)

Echipa Glasgow Rangers a izbutit prima victorie dupa noua ani in deplasare in fata marii rivale Celtic, castigand cu 2-1 1-1) partida de pe Celtic Park, in etapa a 21-a a campionatului Scotiei.

Amalia Nastase, dezvaluiri neasteptate despre fostul sot. Detaliul nebanuit care a iesit la iveala dupa 10 ani de la divortul de Ilie Nastase

Amalia si Ilie Nastase au format un cuplu timp de 14 ani, dupa care au decis sa mearga pe drumuri separate, asa ca in 2010 spre surprinderea tuturor cei doi au divortat. Iata ce dezvaluiri a facut Amalia Nastase despre fostul ei sot la aproape 10 ani de la divort. Amalia Nastase, dezvaluiri neasteptate despre .

Tanar de 17 ani, spitalizat in prima zi din an. I-a explodat o petarda in fata

Accidentul s-a produs in prima zi din anul 2020. Tanarul a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

SOCUL ANULUI! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE: Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL! (FOTO)

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf. Anamaria Prodan a povestit faptul ca relatia cu sotul ei nu a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )