Libnet.ro
UNICEF

05:00

ADPM Special! Ele sunt cele mai sexy gravidute ale momentului in showbiz!

ADPM ADPM,
ADPM Special! Ele sunt cele mai sexy gravidute ale momentului in showbiz!

De la Ellie White sau Giulia Anghelescu, aflate abia in primele luni de sarcina, si pana la Elena Basescu ori Antonia, pentru care a inceput deja numaratoarea inversa pana in momentul in care vor devnin mamici, iata care sunt gravidutele momentului in showbiz!. continuă pe ADPM

Care sunt cele mai fericite tari din lume

Un infografic creat de MoveHub releva diferentele nivelurilor de fericire din tarile din intreaga lume. Aparent, cele mai fericite natiuni sunt situate in mare parte in Europa de Sud si America Centrala. Rusia, Statele Unite si unele parti din Africa se afla la polul opus pe axa fericirii.

Care sunt cele mai riscante sectoare din Romania? Raspunde Sorina Eremia (Euler Hermes)

Invitata emisiunii WALL-STREET 360 de astazi, 21 noiembrie, este Sorina Eremia- Risk, Information and Claims Director in cadrul Euler Hermes.

Care sunt cele mai populare servicii de cloud si ce spatii de stocare ofera acestea

Anul 2014 a adus o oferta bogata in materie de stocare online, producatorii oferind spatii de stocare la preturi modice. CNET propune o imagine de ansamblu asupra principalelor platforme care ofera stocare in.

ADPM Special! Din 1985 pana astazi, ei au fost numiti cei mai sexy barbati in viata!

De la Mel Gibson sau Sean Connery si pana la Bradley Cooper ori Chris Hemsworth, iata care sunt starurile ce au primit, de-a lungul anilor, titlul de Cel mai sexy barbat in viata din partea revistei People, si cum au evoluat in timp.

HOT, HOT, HOT! Chris Hemsworth, cel mai sexy barbat in 2014! Vezi top 10!

Revista People a publicat topul celor mai sexy barbati din lume in anul 2014, iar in fruntea clasamentului se afla frumuselul Chris Hemsworth, urmat indeaproape de Chris Pratt si Jamie Dornan.

People: Chris Hemsworth, cel mai sexy barbat in viata

Este tanar, frumos si bogat. Dar nu a fost suficient pentru Chris Hemsworth, care a fost declarat cel mai sexy barbat de catre revista People.

Actorul Chris Hemsworth, desemnat cel mai sexy barbat in viata de revista People

Actorul australian Chris Hemsworth a fost desemnat, marti, cel mai sexy barbat in viata, de revista americana People, scrie Mediafax.

Cele mai periculoase sosele iarna: ce drumuri trebuie sa eviti

Cele mai periculoase sosele din Romania iarna sunt DN1, DN2, DN6 si DN7, care figureaza in statisticile Directiei Rutiere cu aproape 190 de accidente si o medie de 22 de morti pe luna in perioada decembrie 2013 - februarie 2014. Chiar daca soferii sunt.

Volkswagen, BMW si Opel sunt printre cele mai cautate marci de pe autovit.ro

Pe site-ul de anunturi cu profil auto autovit. ro sunt in orice moment peste 50. 000 de anunturi, dintre care jumatate pentru autoturisme, printre cele mai cautate masini de pe site fiind Volkswagen, BMW si Opel, arata un comunicat remis redactiei.

Cele mai periculoase sosele iarna, ce drumuri ar trebui evitate

Cele mai periculoase sosele din Romania iarna sunt DN1, DN2, DN6 si DN7, care figureaza in statisticile Directiei Rutiere cu aproape 190 de accidente si o medie de 22 de morti pe luna in perioada decembrie 2013 - februarie 2014. Chiar daca soferii sunt.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )