Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai periculoase sosele iarna: ce drumuri trebuie sa eviti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai periculoase sosele iarna: ce drumuri trebuie sa eviti

Cele mai periculoase sosele din Romania iarna sunt DN1, DN2, DN6 si DN7, care figureaza in statisticile Directiei Rutiere cu aproape 190 de accidente si o medie de 22 de morti pe luna in perioada decembrie 2013 - februarie 2014. Chiar daca soferii sunt. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai periculoase sosele iarna, ce drumuri ar trebui evitate

Cele mai periculoase sosele din Romania iarna sunt DN1, DN2, DN6 si DN7, care figureaza in statisticile Directiei Rutiere cu aproape 190 de accidente si o medie de 22 de morti pe luna in perioada decembrie 2013 - februarie 2014.

Cele mai periculoase sosele iarna, ce drumuri ar trebui evitate

Cele mai periculoase sosele din Romania iarna sunt DN1, DN2, DN6 si DN7, care figureaza in statisticile Directiei Rutiere cu aproape 190 de accidente si o medie de 22 de morti pe luna in perioada decembrie 2013 - februarie 2014. Chiar daca soferii sunt.

Primejdii deghizate: cele mai periculoase jucarii pentru copii

Pericolele care ar putea afecta siguranta si sanatatea celor mici sunt la tot pasul, existand posibilitatea sa le intalnim si cand vine vorba de jucarii aparent inofensive.

Black Friday: Cele mai bune preturi la anvelope de iarna

Cu ocazia Black Friday va recomandam magazinul online cu cele mai bune preturi la anvelopele de iarna si nu numai.

Black Friday accesorii - cele mai interesante gadgeturi mici au si cele mai mari reduceri de Vinerea Neagra

Black Friday 2014 a inceput la majoritatea magazinelor. Desi cele mai cautate produse sunt telefoanele, televizoarele si electrocasnicele, accesoriile sunt acele produse care au reduceri foarte mari.

Se inaugureaza Artgeografica. Cele mai valoroase fotografii, expuse la Muzeul Municipal

Cele mai frumose fotografii realizate in tara si stranatate de membrii Societatii de Geografie-Filiala Calarasi vor putea fi admirate la Muzeul Municipal Calarasi.

Volkswagen, BMW si Opel sunt printre cele mai cautate marci de pe autovit.ro

Pe site-ul de anunturi cu profil auto autovit. ro sunt in orice moment peste 50. 000 de anunturi, dintre care jumatate pentru autoturisme, printre cele mai cautate masini de pe site fiind Volkswagen, BMW si Opel, arata un comunicat remis redactiei.

Black Friday smartphone - cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara

Black Friday 2014 a inceput deja la toate magazinele online si offline. Reducerile sunt acordate la telefoane, tablete, laptopuri, electrocasnice si zeci de mii de produse. Va prezentam cele mai bune oferte la telefoane.

Black Friday - Sfaturi si cele mai bune produse pe care le puteti cumpara azi

Black Friday a inceput de aseara si va tine pana la finalul saptamanii. Adevarul va spune care sunt produsele cele mai interesante de astazi.

Cele mai bune sfaturi de Black Friday. Esti pregatit pentru reduceri?

Black Friday 2014incepe oficial in numai cateva ore. Totusi, cum nu tot ce zboara se si mananca, la fel nici tot ce e la reducere, nu e bun de cumparat. Playtech vrea sa te ajute sa iei cele mai bune decizii, asa ca am pregatit o serie de sfaturi pentru un Black Friday cat mai reusit.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )