Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adrian Nastase anunta ca il va da in judecata pe Iohannis din cauza retragerii decoratiei Steaua Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Adrian Nastase anunta ca il va da in judecata pe Iohannis din cauza retragerii decoratiei Steaua Romaniei

Adrian Nastase a anuntat joi seara ca il va da in judecata pe Klaus Iohannis, dupa ce acesta i-a retras decoratia. Fostul premier a afirmat ca a facut deja o plangere prealabila impotriva presedintelui si a catalogat meschin gestul de a retrage decoratiile tuturor celor care au condamnari penale. continuă pe Hotnews

Adrian Nastase anunta ca il da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis. Care este motivul

Adrian Nastase, mesaj acid pentru romani de Anul Nou

Fostul premier Adrian Nastase a postat un mesaj acid de Anul Nou, in care le spune romanilor ca vom vedea din nou, si anul viitor, oportunism, duplicitate si prostie.

Spitalul Floreasca a ramas fara acreditare din cauza ca nu a raportat in 24 de ore incendiul din sala de operatie, asa cum prevede legea. Sanctiunea, doar pe hartie - spitalul isi continua activitatea

Autoritatea Nationala pentru Managementul Calitatii in Sanatate, institutia care acrediteaza spitalele din Romania in vederea functionarii, a anuntat, luni, ca a ridicat acreditarea Spitalului de Urgenta Floreasca din Bucuresti, din cauza ca incidentul din sala de operatie, cand o femeie a suferit arsuri pe 40% din suprafata corpului, ar fi trebuit raportat, conform legii, in termen de maximum 24 de ore. Ridicarea acreditarii Spitalului Floreasca reprezinta, insa, doar o sanctiune pe hartie. Spitalul isi va continua activitatea.

Adrian Nastase il da in judecata pe Iohannis: E absolut aberant. Mi se pare un gest absolut meschin

Fostul premierAdrian Nastasea declarat, joi seara, la Romania TV, ca gestul presedinteluiKlaus Iohannisde a-i retrage decoratia primita acum 17 ani a fost unul absolut meschin. Nastase a anuntat ca-l va da in judecata pe seful statului.

VIDEO Carnagiu la Zoo din cauza lampioanelor de Anul Nou!

Mai multe zeci de maimute din diferite specii au murit la gradina zoologica din Krefeld, in vestul G.

Cel putin 9 morti si mii oameni evacuati din cauza inundatiilor din Indonezia

Ploile torentiale care au lovit capitala Indoneziei si regiunea din jur in noaptea dintre ani au dus la inundatii soldate cu cel putin 9 morti si mii de evacuati, conform unui anunt dat publicitatii miercuri.

Un semifinalist de Liga Campionilor din sezonul trecut spune ca a ratat transferul vietii din cauza ca e negru: Mi-au zis ca ar avea probleme cu fanii

Andre Onana, semifinalist de Liga Campionilor cu Ajax in sezonul 201819, spune ca a ratat un transfer urias din cauza culorii pielii. Totul s-a petrecut in 2017, dupa finala de Europa League pe care.

Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc din Galati: Din cauza unui miros persistent care se manifesta pe casa scarii

Treizeci si sase de persoane au fost evacuate, miercuri, dintr-un bloc din Galati, dupa ce pe casa scarii s-a semnalat un miros puternic. Pompierii au solicitat echipajul CRBN de la Braila pentru a efectua.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )