Libnet.ro
UNICEF

09:17

Adrian Nastase, despre singurul loc din lume pentru care materialele de constructie au fost comandate in 35 de tari

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, despre singurul loc din lume pentru care materialele de constructie au fost comandate in 35 de tari

Adrian Nastase se afla in vacanta in Abu Dhabi. Si pentru ca s-a obisnuit sa-si tina la curent cititorii blogului cu locurile pe care le viziteaza, fostul premier a scris cateva randuri despre unul dintre. continuă pe Antena3

Legaturile Rusiei cu fundatia lui Adrian Nastase

Revista22 prezinta intr-un articol relatia dintre Fundatia Europeana Titulescu, condusa de catre Adrian Nastase, si diferiti actori din Rusia care au legaturi directe cu Vladimir Putin.

TRAGEDIE... A murit cel mai bun vanzator de masini din lume! Tristete FARA MARGINI pentru soferii din toata lumea

Joe Girard, fostul detinator al titlului Guinness pentru cel mai bun vanzator de masini din lume, a murit in urma cu cateva zile, la varsta de 90 de ani, potrivit auto-bild. ro. Asadar, presa de peste ocean.

Care este orasul cu cea mai buna calitate a vietii din lume. Bucurestiul ocupa locul 109

Viena, capitala Austriei, s-a clasat, pentru a zecea oara consecutiv, pe prima pozitie in editia pe 2019 a indexului oraselor care ofera cea mai buna calitate a vietii din lume, potrivit Reuters. Bucurestiul.

Laserul de la Magurele a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume. Guvernul organizeaza, astazi, un eveniment pentru a marca aceasta premiera mondiala.

Testul final la Magurele, la cel mai mare laser din lume

Este ziua cea mare pentru specialistii de la Magurele. Astazi vor face testul final al laserului, dupa ce in urma cu o saptamana acesta a atins cea mai mare putere din lume - 10 PetaWatts, adica 10% din.

Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume.

Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume. Ce inseamna 10 PetaWatts?

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume.

Care sunt cei mai mari exportatori de ARMAMENT din lume si catre ce DESTINATII se duc armele lor

Statele Unite, Federatia Rusa, Franta, Germania si China au fost cei mai mari cinci exportatori de armament din lume in intervalul 2014-2018, se arata in datele publicate luni de Institutul International de.

BURSELE DIN LUME Optimism pe bursele europene, in privinta Brexit

Bursele din Europa au crescut ieri, investitorii presupunand ca Parlamentul de la Londra nu va aproba iesirea Marii Britanii din UE fara un acord de Brexit. Votul in acest sens urma sa aiba loc ieri-seara.

BURSELE DIN LUME Optimism in Europa, inaintea votului pentru acordul de Brexit

Bursele din Europa au urcat ieri, in asteptarea votului Parlamentului de la Londra pentru acordul de Brexit. Titlurile Royal Bank of Scotland Group Plc RBS), grup bancar britanic, s-au apreciat cu 1,5%, la 261 pence, iar cele ale creditorului ipotecar Lloyds Banking Group Plc - cu 1,4%, la 62,66 pence.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )