Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila s-a razgandit si nu mai vrea suspendarea presedintelui Iohannis, invocand o interdictie care nu exista in Constitutie

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila s-a razgandit si nu mai vrea suspendarea presedintelui Iohannis, invocand o interdictie care nu exista in Constitutie

Premierul demis Viorica Dancila s-a razgandit, dupa ce in urma cu o zi anunta ca ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, afirmand luni ca, din punct de vedere al Constitutiei, cu sase luni inainte de finalizarea mandatului prezidential, acest lucru nu este posibil. De notat ca in legea fundamentala nu este prevazuta vreo interdictie cu privire la intervalul de timp in care presedintele poate fi suspendat. continuă pe Hotnews

Dancila, la Antena 3: Luam in calcul si suspendarea presedintelui

Sefa PSD Viorica Dancila, candidata la alegerile prezidentiale, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca ia in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, pentru ca nu respecta Constitutia, si ca va discuta cu liderii partidului aceasta posibilitate.

Dancila: Luam in calcul si suspendarea presedintelui

Premierul Viorica Dancila afirma ca ia in calcul varianta suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, pe motiv ca nu respecta Constitutia. Avem acest instrument, o sa discut cu colegii mei, luam in calcul si suspendarea presedintelui pentru ca atata timp cat ceri fiecarui cetatean sa respecte Constitutia, nu poate ca cel care trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti sa incalce legea fundamentala, sustine Dancila.

VIORICA DANCILA: Iohannis a dovedit ca poate demola, dar este incapabil sa construiasca

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca planul presedintelui Iohannis de a demite Guvernul PSD prin motiune de cenzura si de a numi guvernul sau s-a blocat la jumatatea drumului, acuzandu-l pe seful statului ca poate demola, dar este incapabil sa construiasca si sa vina cu solutii pentru aceasta criza in care se afla tara.

Viorica Dancila: Luam in calcul suspendarea presedintelui Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea.

Rares Bogdan, atac virulent la Viorica Dancila dupa ce aceasta a spus ca luam in calcul suspendarea presedintelui

Rares Bogdan a avut o reactie acida dupa ce a vazut declaratiile pe care premierul demis Viorica Dancila le-a facut duminica seara, la un post TV. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea.

Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis si spune ca premierul demis, Viorica Dancila, se tine de glume cand vorbeste despre acest subiect.

Adrian Nastase, despre suspendarea presedintelui Iohannis: Initierea suspendarii ar fi utila pentru a obtine un nou aviz de la CCR impotriva unui candidat

Adrian Nastase a vorbit despre declaratia Vioricai Dancila cu privire la suspendarea presedintelui Romaniei. Fostul premier sustine ca initierea suspendarii ar fi utila pentru a obtine un aviz de la Curtea.

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

De ce vrea Dan Barna sa fie anchetat de procurorii DNA. Viorica Dancila, luata din nou in vizor

Dan Barna a cerut Departamentului antifrauda sa trimita catre DNA contractele firmei sale, care opereaza pe fonduri europene. Presedintele USR a transmis ca nu poate avea incredere in Departamentul pentru lupta antifrauda ca va face o ancheta corecta. De aceea, a cerut ca toate documentele ce au fost stranse si au legatura cu firma pe .

Liviu Dragnea, dezvaluiri despre Viorica Dancila, in plina campanie electorala pentru presedintia Romaniei

Viorica Dancila primeste o lovitura grea din partea lui Liviu Dragnea, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Fostul lider PSD vrea sa sesizeze Curtea de Justitie a Uniunii Europene cu privire la dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti in care contesta noua conducere a partidului. Dragnea i-a luat prin surprindere pe social-democrati, acuzand-o .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )