Libnet.ro
UNICEF

12:30

Adrian Nastase, dupa ce Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei TATA, a fost arestat: Era sustinator inrait a lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, dupa ce Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei TATA, a fost arestat: Era sustinator inrait a lui Traian Basescu

Adrian Nastase a avut o prima reactie dupa ce Bogdan Draghici a fost arestat pentru violarea unei minore. Fostul premier sustine ca acesta era un frevent sustinator a lui Traian Basescu. Bogdan. continuă pe Antena3

Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A., in fata judecatorilor. Barbatul ar fi abuzat patru fetite

Presedintele Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, unul dintre aparatorii drepturilor tatilor, a fost retinut in noapte de marti spre miercuri, pentru ca ar fi abuzat mai multi copii, printre care si pe fiica sa.

Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A., arestat preventiv pentru 30 de zile

Un magistrat de la Judecatoria Sectorului 2 a dispus miercuri arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, retinut de procurori pentru savarsirea infractiunilor de viol si agresiune sexuala.

Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A., acuzat ca si-a violat fiica de 10 ani

Unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai drepturilor familiei monoparentale a fost retinut noaptea trecuta pentru ca si-ar fi violat fiica de 10 de ani. Bogdan Draghici, cunoscut drept promotor al drepturilor.

Cine e Bogdan Draghici, presedintele Asocietiei T.A.T.A., acuzat ca si-ar fi violat fiica vitrega. Cine e mama copilei

Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei TATA, acuzat ca si-ar fi violat fiica vitrega, a fost casatorit de mai multe ori. Fondatorul Aliantei a fost retinut de procurori, iar desprel el ies din ce in ce mai multe lucruri la iveala. Cine este Draghici? Cine e Bogdan Draghici, presedintele Asocietiei T. , acuzat ca si-ar fi violat fiica .

ACUZAT CA SI-A AGRESAT SEXUAL FIICA: Presedintele Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, arestat pentru 30 de zile

Un magistrat de la Judecatoria Sectorului 2 a dispus, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, retinut de procurori pentru savarsirea infractiunilor de viol si agresiune sexuala.

Presedintele Asociatiei TATA, RETINUT: Barbatul este acuzat ca si-ar fi violat fiica de 10 ani. Instanta a respins, in iulie, solicitarea sotiei de stabilire a unui ordin de restrictie(VIDEO)

UPDATE:Sotia presedintelui TATA, Helen Draghici, a solicitat stabilirea unui ordin de restrictie in cazul lui Bogdan Draghici fata de fiica sa, dar instanta i-a respins cererea. Decizia a fost luata in l.

Fiica vitrega a lui Bogdan Draghici a povestit ca a fost abuzata. Judecatorul a considerat ca faptele sunt suspiciuni lipsite de sustinere

Helen Draghici, fosta sotie a lui Bogdan Draghici, presedintele asociatiei T. A, a cerut la Judecatoria Sectorului 5, in iulie 2019, un ordin de protectie pentru a-si proteja fiica de tatal acesteia, pe.

Copilarie DISTRUSA! Fiica vitrega a lui Bogdan Draghici, presedintelui Asociatiei T.A.T.A., marturii socante (VIDEO)

Apar noi marturii in cazul presedintelui Asociatiei T. , Bogdan Draghici, arestat preventiv, miercuri, pentru ca si-ar fi violat fiica vitrega. Aceasta a dezvaluit in fata instantei, inca de luna.

Presedintele Asociatiei T.A.T.A, acuzat de viol. Bogdan Draghici mai are la domiciliu o fetita, in mod nelegal

Presedintele Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de viol si agresiune sexuala, victima fiind.

UPDATE Presedintele T.A.T.A, Bogdan Draghici, retinut pentru ca si-ar fi violat fiica vitrega

Bogdan Draghici, presedintele asociatiei T. A, si-ar fi violat fiica vitrega in urma cu cativa ani, iar faptele de care este acuzat ar fi fost savarsite pe parcursul a 4-5 ani, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Pangerea a fost depusa de mama fetei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2001 seconds )