Libnet.ro
UNICEF

20:30

Adrian Nastase, reactie dupa protestul de vineri

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, reactie dupa protestul de vineri

Fostul premier Adrian Nastase scrie despre evenimentele recente si face un apel la echilibru, in timp ce remarca faptul ca dreapta se foloseste de acest prilej pentru a-si avansa propria agenda. continuă pe Antena3

Pozitia SRI, dupa protestul de vineri

Serviciul Roman de Informatii a reactionat dupa protestul de vineri, spunand ca informatiile detinute au fost transmise structurilor MAI si condamna incercarile de atragere a institutiei in teorii ale.

Care este starea persoanelor internate in spital, dupa protestul de vineri

Persoanele care au participat la mitingul de vineri din Piata Victoriei si care au fost internate la Spitalul de Urgenta Floreasca sunt in stare stabila, a declarat sambata, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD.

Presedintele Klaus Iohannis, reactie dupa incidentele violente din Piata Victoriei: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa incidentele extrem de violente de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. intr-o democratie autentica este dreptul fiecarui om sa protesteze, dar violenta nu.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa protestul de vineri: Iohannis este sponsorul politic al violentei, timoreaza fortele de ordine

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca sustine violentele din Piata Victoriei si timoreaza fortele de ordine prin cererea adresata procurorilor de anchetare a Jandarmeriei, potrivit unui comunicat al presedintelui PSD.

Mircea Diaconu, reactie dupa violentele de la protest: Nu am vazut asa ceva decat la maidanezi

Europarlamentarul Mircea Diaconu spune ca violentele de la protestul diasporei nu au parut spontane, iar cei care au atacat jandarmii aveau comportamentul unor trupe paramilitare. Protestele sunt un mijloc.

Avertismentul Jandarmeriei, dupa protestul de vineri

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat ca si sambata exista posibilitatea aparitiei unor persoane agresive in Piata Victoriei si a facut un apel la manifestanti sa se.

Lider ALDE, reactie dupa violentele de la protest: Sunt rodul unei campanii de instigare si dezinformare

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a afirmat, sambata, ca evenimentele care au avut loc vineri seara in fata Guvernului sunt regretabile, adaugand ca este pacat ca un protest pasnic a fost confiscat politic.

Klaus Iohannis, o noua reactie dupa violentele de la proteste. Noi critici la adresa Jandarmeriei. Apel la revolta catre membrii PSD in interiorul partidului

Klaus Iohannis reactioneaza din nou dupa violentele de la protestele de vineri seara. Ataca dur Jandarmeria si le cere pesedistilor sa scape de actuala lor conducere. Presedintele Romaniei, domnul.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala Rogers Cup: Cand sunt obosita, sunt relaxata si pot juca un tenis mai bun

Simona Halep a declarat, sambata, dupa calificarea in finala turneului de la Montreal, ca atunci cand este obosita, este relaxata, astfel ca poate juca un tenis mai bun, ea facand referire la faptul ca a.

Carmen Dan, PRIMA REACTIE dupa actiunea in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei (VIDEO)

La o zi dupa protestele violente din Piata Victoriei, ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a facut aparitia la Spitalul Floreasca acolo unde sunt internati mai multi raniti in urma interventiei brutale a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )