Libnet.ro
UNICEF

13:30

Wizz Air: Mai multe rute din Romania raman suspendate

Antena3 Antena3,
Wizz Air: Mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate: cele spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie. continuă pe Antena3

Wizz Air anunta ca mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate, astfel ca zborurile spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

Toti romanii cu card bancar trebuie sa stie asta. Schimbare fara precedent la cea mai mare banca din Romania

Inca din toamna lui 2019 e asteptata aceasta schimbare. Acum e oficiala si cea mai mare banca din Romania a facut pasul. Daca ai card bancar, indiferent de banca, vei putea plati cu.

CORONAVIRUS |Marcel Vela anunta emiterea Ordonantei Militare nr. 9: Se prelungeste suspendarea zborurilor dintre Romania si mai multe state din zona rosie. Se elimina interdictia exportului de cereale (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut apel la romani sa respecte restictiile impuse de autoritati in perioada Pastelui. Totodata, seful MAI a anuntat emiterea unei noi Ordonante Militare, a.

Cele mai mici preturi din Romania: benzina, motorina si produse de la Auchan, Kaufland si alte magazine

Monitorul Preturilor a venit ca o solutie pentru clienti sa vada unde-s cele mai ieftine produse. Poti alege zona, orasul, dar si benzinarii. Acum, Consiliul Concurentei anunta cateva.

Mai multe cluburi din Premier League doresc scurtarea sezonului

Noua dintre cele 20 de cluburi ale Premier League s-au exprimat in favoarea ideii de scurtare a actualului sezon competitional.

VIDEO Brasov: Mai multe persoane au atacat cu bate si rangi o patrula de jandarmi

Mai multe persoane din localitatea brasoveana Teliu au atacat cu bate si rangi o patrula de jandarmi care venise pentru o descindere ce viza niste localnici suspectati pentru furt de fier vechi, potrivit radiobrasovfm. ro. Ca urmare, politistii au raspuns cu o actiune cu efective marite in localitatile Sacele, Tarlungeni, Teliu si Budila.

Ce mancam in izolare pentru o imunitate puternica. Ghidul de pandemie al celui mai respectat nutritionist din Romania

Nicolae Hancu, unul dintre cei mai buni nutritionisti din Romania, a vorbit intr-un interviu acordat Weekend Adevarul despre rigorile alimentare pe care trebuie sa ni le impunem in vremea pandemiei pentru a avea un organism sanatos.

Cea mai mare universitate din tara anunta admitere online

Cea mai mare universitate din Romania - Universitatea Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca - anunta ca admiterea si examenele de finalizare a studiilor de licenta si master vor fi organizate online. Candidatii se vor putea inscrie tot online, iar documentele originale vor fi prezentate la inceperea anului universitar.

Decizie drastica la Wizz Air: ce masuri a luat din cauza crizei cauzate de noul tip de virus

Wizz Air s-a vazut obligata sa anuleze multe curse din cauza pandemiei de coronavirus. Asta pentru ca zborurile spre si dinspre anumite tari considerate zone rosii nu au mai avut.

Wizz Air va concedia 1.000 de angajati si taie celorlalti salariile

Wizz Air va concendia 1000 de angajati si va taia veniturile celorlalti, in contextul crizei instituite de pandemia de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )