Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Streinu-Cercel: Romanii din localitatile carantinate care vor sa plece la munca in strainatate ar putea sa iasa din tara daca ar fi testati rapid!

Antena3 Antena3,
Adrian Streinu-Cercel: Romanii din localitatile carantinate care vor sa plece la munca in strainatate ar putea sa iasa din tara daca ar fi testati rapid!

Adrian Streinu-Cercel sustine ca romanii din localitatile carantinate care vor sa plece la munca in strainatate ar putea sa iasa din tara daca ar fi testati rapid!. continuă pe Antena3

Cum au reusit romanii din localitatile carantinate sa pacaleasca filtrele politistilor. Anuntul facut de Marcel Velea

Marcel Vela a vorbit despre modul in care romanii plecati din zonele carantinate, care au fost gasiti pe aeroporturile din tara, sa pacaleasca filtrele politistilor. Ministrul de Interne a spus ca oamenii au mers pe jos, pe camp, si au ocolit politistii. Zona este acum supravegheata de drone.

Emisiunea Romanii au Talent se opreste din cauza pandemiei. Cand vor fi live-urile?

La fel cum s-a intamplat si cu multe alte show-uri de televiziune in aceasta perioada, emisiunea Romanii au Talent se opreste din cauza pandemiei. Cand vor fi live-urile? .

Secretarul de stat Bogdan Despescu, mesaj pentru romanii din diaspora: Daca veniti in Romania pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau in autoizolare

Secretarul de stat, Bogdan despescu a declarat joi seara, ca cetatenii romani care vor reveni in tarapentru a petrece Pastele vor intra in carantina sau in autoizolare. Mentinem operationala linia a.

DESPESCU, MESAJ PENTRU ROMANII DIN STRAINATATE: Daca veniti in Romania pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau autoizolare

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Bogdan Despescu le-a transmis, joi seara, romanilor din strainatate ca nu vor putea petrece Pastele impreuna cu familiile lor.

Senatorii au decis: Rudele cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19 vor primi pensie de urmas

Senatorii au votat, miercuri, proiectul PSD care prevede acordarea pensiei de urmas rudelor cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19. Pensia pe care o vor primi de la stat este 75% din salariul pe care cadrul medical il avea in momentul decesului.

Elefant.ro lanseaza un marketplace pentru antreprenorii care vor sa vanda online

Elefant. ro lanseaza solutia Elefant Marketplace, un instrument prin care atat micile companii cu profil comercial, cat si retailerii mai mari, se pot alatura ca parteneri pentru a beneficia de platforma online si serviciile de logistica ale companiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )