Libnet.ro
UNICEF

09:31

Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea despre realitatea din spitale. Ce ii asteapta pe romani: Va fi vai de capul nostru. Clar, scurt si cuprinzator

Playtech Playtech,
Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea despre realitatea din spitale. Ce ii asteapta pe romani: Va fi vai de capul nostru. Clar, scurt si cuprinzator

Medicul Adrian Streinu-Cercel a vorbit in cursul serii de luni despre inconstienta care pune stapanire pe cetateni. Acesta trage un semnal de alarma si face apel la romani pentru a respecta regulile de protectie, dar si munca medicilor din spitale, fara a-si mai da eronat cu parerea. Din pacate, managerul de la Matei Bals nu . continuă pe Playtech

Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie: Stim totul unul despre celalalt

Dupa ce s-a zvonit ca au o poveste de iubire, de cand au lansat o piesa impreuna, iata ca acum Lidia Buble si Crnel Ilie au avut o prima reactie despre ceea ce este intre ei. Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie De cand au lansat o piesa impreuna, in videoclipul careia .

Cum se poarta Lavinia cu ceilalti 2 copii ai lui Stefan Banica Jr. Artistul rupe tacerea

Stefan Banica Junior a vorbit intr-un interviu recent despre relatia copiilor sai din anterioarele relatii cu actuala partenera de viata, Lavinia Parva, subiect neatins pana acum de cantaret. Vedeta a povestit si despre mezinul familiei, Alexandru. Armonia domneste in familia lui Stefan Banica Jr. Lavinia le este prietena celorlalti 2 copii ai artistului Putini stiu .

Gabriela Firea rupe tacerea: Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea este perdanta din aceste alegeri locale, dar nu s-a rezumat la aest nou statut. Imediat dupa termninarea alegerilor a iesit in presa cu mai multe declaratii. Gabriela Firea rupe tacerea intr-o inteventie avuta astazi, la Antena 3, fostul edil al Capitalei a vorbit deschis despre ultimele declaratii date de premierul Ludovic Orban, refeitor .

Elena Lasconi rupe tacerea abia acum! Cum a fost umilita de politicieni pentru a renunta la alegeri

Fosta jurnalista de la ProTV, a fost aleasa ca primar in Campulung. Stirea a fost bomba in toata presa iar Elena Lasconi a redevenit vedeta. in cardul unui interviu, ea a povestit cum a fost campania si cum i s-a schimbat viata. Cum a fost umilita de politicieni Elena Lasconi intrebata despre cum i s-a .

A confirmat divortul! Antrenorul rupe tacerea si spune care e motivul pentru care sotia nu il mai vrea

Raluca 38 de ani) si Walter Zenga 60 de ani) divorteaza dupa 14 ani de casnicie. Si 17 de cand s-au cunoscut. Antrenorul care a pregatit-o ultima data pe Cagliari a confirmat informatia oferita in ultimele zile de presa. Italianul spune ca ruptura s-a produs cu mai mult timp in urma si ca actele de .

Lino Golden rupe tacerea! De la ce a pornit scandalul cu Alex Velea si Antonia

Este scandalul momentului in lumea muzicala. Lino Golden si Mario Fresh au anuntat oficial ca s-au retras din familia Golden Boy Society, din cauza ideilor impuse de patronul casei de productii, Alex Velea. Separarea de mentorul lor a ridicat multe semne de intrebare in randul admiratorilor acestora. Comentariile au aparut si multi l-au blamat pentru .

Ce a disparut din dosarul Caracal. Avocatii rup tacerea despre probe si audieri: S-a musamalizat

Noi informatii socante in cazul celor doua fete rapite de Gheorghe Dinca! Avocatii au explicat ce probe au disparut din dosarul cazului Caracal si ce s-a intamplat la audieri. Probele care au disparut din dosarul Caracal in urma cu mai bine de un an, Romania facea cunostinta cu monstrul din Caracal! Presupusele crime ale lui .

Copilul care a avut 50 de mame. Totul despre bebelusii din orfelinate inchiriati pentru practica

Cazul socant al copilului care a avut 50 de mame. Povestea trista a bebelusilor inchiriati pentru practica. Cum se intampla asa ceva in orfelinate, in ce cadru se desfasura totul si care era scopul? Copiii nimanui: Bebelusul cu 50 de mame, dar nicio familie Lumea medicala si cea stiintifica au avut alt puls de la .

Prima reactie in scandalul medicamentelor din spitale, dupa ce un medic a acuzat ca au murit oameni, pentru ca nu au primit tratament

Conducerea a doua mari institute din Romania, aflate in linia intai in lupta cu coronavirusul, reactioneaza dupa acuzatiile dr. Serban Bubenek si sustin ca in spitalele lor nu au fost cazuri de bolnavi care sa nu primeasa tratament pentru COVID.

Nicusor Dan, despre termoficarea din Capitala: Din cauza contextului electoral, in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare. Clar o sa fie mai greu decat iarna trecuta Vor interveni si privati pe teren (VIDEO)

Primarul general ales Nicusor Dan a vorbit despre termoficareadin Capitala, luni, si sustine ca in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare, din cauza contextului electoral. Noul edil a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )