Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a disparut din dosarul Caracal. Avocatii rup tacerea despre probe si audieri: S-a musamalizat

Playtech Playtech,
Ce a disparut din dosarul Caracal. Avocatii rup tacerea despre probe si audieri: S-a musamalizat

Noi informatii socante in cazul celor doua fete rapite de Gheorghe Dinca! Avocatii au explicat ce probe au disparut din dosarul cazului Caracal si ce s-a intamplat la audieri. Probele care au disparut din dosarul Caracal in urma cu mai bine de un an, Romania facea cunostinta cu monstrul din Caracal! Presupusele crime ale lui . continuă pe Playtech

Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie: Stim totul unul despre celalalt

Dupa ce s-a zvonit ca au o poveste de iubire, de cand au lansat o piesa impreuna, iata ca acum Lidia Buble si Crnel Ilie au avut o prima reactie despre ceea ce este intre ei. Lidia Buble rupe tacerea despre relatia cu Cornel Ilie De cand au lansat o piesa impreuna, in videoclipul careia .

Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea despre realitatea din spitale. Ce ii asteapta pe romani: Va fi vai de capul nostru. Clar, scurt si cuprinzator

Medicul Adrian Streinu-Cercel a vorbit in cursul serii de luni despre inconstienta care pune stapanire pe cetateni. Acesta trage un semnal de alarma si face apel la romani pentru a respecta regulile de protectie, dar si munca medicilor din spitale, fara a-si mai da eronat cu parerea. Din pacate, managerul de la Matei Bals nu .

Detalii exclusive din dosarul pandemiei de la DNA. Fostul sef Unifarm arunca vina in spatele ministrului

Dosarul Unifarm a fost trimis in judecata. Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a fostului director general al Unifarm, Adrian Ionel. Acesta sustine ca nu a incheiat niciun contract si nicio achizitie fara stirea si acordul Ministerului Sanatatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )